ACT krijgt een nieuwe naam: Reflact®

De ACT meting waar ik al 15 jaar mee werk gaat door onder een nieuwe naam: Reflact® meting.

Deze nieuwe naam geeft beter de diepgaande reflectie aan.

Reflact© is een unieke en innovatieve tool die op basis van competenties en beelden inzicht verschaft in talenten, kwaliteiten en het potentieel van mensen. De nieuwe naam geeft (zelf)reflectie die ook jouw schaduw belicht, alles wat onder de oppervlakte speelt. En het geeft actie ondernemen aan.

Met Reflact© kom je snel tot de kern en krijg je inzicht in natuurlijke talenten en aangeleerde patronen die energie kosten. Niet alles wat je goed kan, is je talent!

Je leert waarom je doet wat je doet. Je krijgt ruimte om bewuste keuzes te maken voor dat wat van nature bij je past. Ook onder stress.

Zelf ben ik heel blij dat ik ooit deze Reflact talentenmeting heb gedaan. Ik ben mij nu veel meer bewust van mijn natuurlijke kracht. Ik weet ook beter wat ik uitbesteden kan aan anderen. Als eigen ondernemer is dit handig. Ik heb meer focus waar ik in wil groeien. In plaats van alles te willen leren, ik ben nu eenmaal leergierig, leg ik nu meer nadruk op sommigen kwaliteiten. En dat geeft rust.

Meer informatie over deze unieke Reflact talentenmeting kan je hier lezen.

Plaats een reactie