Psycholoog Alphen aan den Rijn

Welkom bij ervaren psycholoog Alphen voor psychische hulp – Vind jouw klacht en probleem.-

“Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar werk als psycholoog Alphen aan den Rijn heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt soepel in op je vragen en behoeften.”
Nynke

Psycholoog Alphen aan den Rijn: jij gaat jezelf helpen

Nu jij niet lekker in je vel zit is er ook goed nieuws: jij gaat en kan jezelf helpen. Samen gaan we je problemen aanpakken en daarbij laat ik jou ervaren welke oplossingen jij zelf al in je hebt. De mogelijkheden en talenten in jezelf. Je zult jezelf verrassen.

In de ruim 10 jaar heb ik als psycholoog Alphen aan den Rijn zoveel mensen mooie, bijzondere en uitzonderlijke trajecten van groei zien doorlopen dat ik niet uit overtuiging maar uit ervaring kan zeggen: jij kan dat ook. Waarschijnlijk voelt dit nu helemaal niet zo. Logisch, anders kwam je niet hier bij psycholoog Alphen aan den Rijn. Maar neem van mij aan: jij hebt alles in huis om jezelf te ontwikkelen.

Hoe nu anders?

Wat ik anders doe dan andere psychologen en coaches is, dat ik minder kijk vanuit wat er niet goed is in je leven. Mijn kracht is om de positieve kant te belichten.

Vaak blijkt gedurende de behandeling dat we minder energie steken in waarom je deze problemen hebt gekregen, maar veel meer bezig zijn met wat jij wél wilt en hoe je hier anders mee om kunt gaan.
Mensen ervaren mijn werkwijze voor psychische hulp met deze positieve aanpak als prettig, omdat jij jouw eigen nieuwe oplossingen echt ervaart en niet alleen erover praat.

Unieke diagnose bij Psycholoog Alphen aan den Rijn

Met een ACT® analyse benut Carla Leutscher een unieke diagnose van jouw problemen. Deze diagnose gaat niet alleen over wat jij lastig vind, maar ook over jouw eigen verborgen natuurlijke vermogens. Daarmee kunnen we direct samen een zinvolle richting geven aan jouw verandering en groei.

Openstaan voor verandering

Ik ondersteun je om je eigen levenskracht en natuurlijke vermogens weer te vinden. Niks is raar of vreemd bij psycholoog Alphen aan den Rijn.

Belangrijk is dat je openstaat voor verandering en gemotiveerd bent. Het is niet altijd simpel en soms zelfs confronterend. En het kan best even duren voordat je de nieuwe inzichten ook echt merkt. Maar het gaat je lukken. En ik help je daarbij.

Lees meer over met welke psychische klachten en problemen je bij mij terecht kan of lees hoe ik jou inspireer met mijn werkwijze en loopbaancoaching.

Nieuws

Corona nieuws: online therapie via beeldbellen voor psychische hulp is ook mogelijk. Ik heb hier goede ervaring mee.

Coach en therapeut Alphen aan de Rijn is gecertificeerd en wordt jaarlijks ook getoetst om te werken met ACT voor een unieke talent diagnose en relatie APK® en erkend ACTcoach bij myHBMCenter

Neem direct contact op met Carla Leutscher

Contact
Contact
Wie naar buiten kijkt, droomt.
Wie naar binnen kijkt, ontwaakt.
Carl Gustav Jung

Adres: Prinses Marijkelaan 20 , 2404 BC Alphen aan den Rijn

Klant vertelt over psychische hulp bij psycholoog Alphen aan den Rijn

“Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen. Ben je op zoek naar een psycholoog Alphen aan den Rijn, kies Carla”
Tania
“Het was voor mij een drempel om naar een psycholoog te stappen. Geheel op mijn gevoel heb ik Carla uitgekozen, psycholoog Alphen aan den Rijn. Dat bleek een schot in de roos en een goede eerste stap in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Bij Carla heb ik in een prettige omgeving inzicht gekregen in mijn talenten, en handvatten voor het uiten van mijn emoties en communicatie met mijn omgeving. Bedankt!”
Irma
“It’s a great experience how quick people are capable to look to themselves who they really are and what latent capabilities they have. Sure: you get more than you’ve paid for. I recommend therefor Carla psycholoog Alphen aan den Rijn very strongly to others.”
Roel Fiolet, KLM
“Ik heb Carla als zeer betrokken en scherp ervaren. Zij leest mensen goed en weet door de juiste vragen te stellen zaken in beweging te krijgen. Daardoor ben ik bewuster na gaan denken en ook anders gaan handelen. Bewuster in de positieve zin; het leven is mooi maar dat moet je wel zien. En zij maakt het vanzelfsprekend dat je daarvoor wat moet doen en dat is een uitstekende aansporing om te veranderen. Haar betrokkenheid is groot en dat geeft veel vertrouwen. Daardoor ontstaat ruimte om te veranderen dingen anders te gaan zien. Carla heeft oprecht interesse in de mens tegenover haar en dat schept de band die nodig is om tot het niveau te komen waar gesprekken tot inzicht en verandering leiden. Ik heb heel veel gehad aan onze gesprekken en kijk er met plezier op terug en dat is voor het grootste deel jouw verdienste. Dankjewel!”
Harry
“Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar werk als psycholoog Alphen aan den Rijn heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt heel soepel in op je vragen en behoeften.”
Nynke, Coach

Psycholoog 4-Inspiration Alphen aan den Rijn

Ergens diep van binnen weet je wat goed voor je is. Maar toch zie je dit niet altijd en er naar handelen is nog veel moeilijker. Je raakt uit balans, je loopt vast en wilt dit graag veranderen. Weet je niet hoe? Ik ben Carla Leutscher, ervaren psycholoog 4-inspiration in Amstelveen en Alphen aan den Rijn en voor inspiratie zit je bij mij goed.

Prinses Marijkestraat 20
2404 BC
Alphen aan den Rijn,
NH
Nederland

Telefoon: 06 4058 4458
E-mail: info@psycholoog4-inspiration.nl
URL: //psycholoog4-inspiration.nl/contact/psycholoog-alphen-aan-den-rijn/
Openingstijden:
ma 13:00 – 17:00
di 13:00 – 21:00
wo 13:00 – 21:00
do
vr 13:00 – 21:00
za