Psycholoog Alphen aan den Rijn

psycholoog Alphen relatietherapie
angsttherapie: snel psychische hulp

Voor psychische hulp – Vind jouw klacht en probleem.-

Als je het even niet meer weet, kom dan langst bij een ervaren psycholoog Alphen


Benieuwd naar mij als psycholoog? Neem direct contact op met Carla Leutscher.

Relatietherapie

Lees meer Heb je relatieproblemen en ruzies? Wil je inspiratie voor je relatie en een nieuwe goede fase?

Burnout en stress

Lees meer. Je voelt je uitgeput? Je verlangt ernaar om weer lekker in je vel zitten? Weer energie te voelen?

Angst therapie

Beheerst angst je leven? Lees meer. Heb je vaak last van paniek en (faal)angst? Wil je je weer vrij voelen en controle ervaren?

Lifecoach en loopbaan


Jouw talenten vinden: Lees meer Wat wil je? En wie ben je? Je talenten ontdekken en ontwikkelen bij een loopbaancoach?

wel of geen psycholoog of naar een psycholoog psycholoog

Traumatherapie

Lees meer over trauma verwerken zodat je weer meer levensenergie beschikbaar krijgt. Weer rust ervaren en kunnen genieten.

Jungiaanse Analytische therapie

Lees meer Wil jij bewuster leven en groei ervaren? Wil je meer jezelf zijn? Met therapie volgens het gedachtengoed van Jung vind je onbewuste vermogens.

Nynke, coach "Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar werk als psycholoog Alphen aan den Rijn heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt soepel in op je vragen en behoeften."

Psycholoog Alphen aan den Rijn: jij gaat jezelf helpen

Nu jij niet lekker in je vel zit is er ook goed nieuws: jij gaat en kan jezelf helpen. Samen gaan we je problemen aanpakken en daarbij laat ik jou ervaren welke oplossingen jij zelf al in je hebt. De mogelijkheden en talenten in jezelf. Je zult jezelf verrassen.

In de ruim 10 jaar heb ik als psycholoog Alphen aan den Rijn zoveel mensen mooie, bijzondere en uitzonderlijke trajecten van groei zien doorlopen dat ik niet uit overtuiging maar uit ervaring kan zeggen: jij kan dat ook. Waarschijnlijk voelt dit nu helemaal niet zo. Logisch, anders kwam je niet hier bij psycholoog Alphen aan den Rijn. Maar neem van mij aan: jij hebt alles in huis om jezelf te ontwikkelen.

Hoe nu anders?

Wat ik anders doe dan andere psychologen en coaches is, dat ik minder kijk vanuit wat er niet goed is in je leven. Mijn kracht is om de positieve kant te belichten.

Vaak blijkt gedurende de behandeling dat we minder energie steken in waarom je deze problemen hebt gekregen, maar veel meer bezig zijn met wat jij wél wilt en hoe je hier anders mee om kunt gaan.
Mensen ervaren mijn werkwijze voor psychische hulp met deze positieve aanpak als prettig, omdat jij jouw eigen nieuwe oplossingen echt ervaart en niet alleen erover praat.

Unieke diagnose bij Psycholoog Alphen aan den Rijn

Met een ACT® analyse benut Carla Leutscher een unieke aanpak van jouw problemen. Deze diagnose gaat niet alleen over wat jij lastig vind, maar ook over jouw eigen verborgen natuurlijke vermogens. Daarmee kunnen we direct samen een zinvolle richting geven aan jouw verandering en groei. Uiteraard doe ik dit alleen als dit past bij jouw mentale klachten.

Openstaan voor verandering

Ik ondersteun je om je eigen levenskracht en natuurlijke vermogens weer te vinden. Niks is raar of vreemd bij psycholoog Alphen aan den Rijn.

Belangrijk is dat je openstaat voor verandering en gemotiveerd bent. Het is niet altijd simpel en soms zelfs confronterend. En het kan best even duren voordat je de nieuwe inzichten ook echt merkt. Maar het gaat je lukken. En ik help je daarbij.

Lees meer over met welke psychische klachten en problemen je bij mij terecht kan. Ik inspireer je graag!

Nieuws

Coach en therapeut Alphen aan de Rijn is gecertificeerd en wordt jaarlijks ook getoetst om te werken met ACT voor een unieke talent diagnose en relatie APK® . Zij is erkend ACTcoach bij myHBMCenter

Benieuwd naar deze unieke therapie? Neem direct contact op met Carla Leutscher.

Wie naar buiten kijkt, droomt. Wie naar binnen kijkt, ontwaakt. ― Carl Gustav Jung

Klant vertelt over psychische hulp bij psycholoog Alphen aan den Rijn

Irma “Het was voor mij een drempel om naar een psycholoog te stappen. Geheel op mijn gevoel heb ik Carla uitgekozen, psycholoog Alphen aan den Rijn. Dat bleek een schot in de roos en een goede eerste stap in mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Harry “Ik heb Carla als zeer betrokken en scherp ervaren. Zij leest mensen goed en weet door de juiste vragen te stellen zaken in beweging te krijgen. Daardoor ben ik bewuster na gaan denken en ook anders gaan handelen. Bewuster in de positieve zin; het leven is mooi maar dat moet je wel zien. En zij maakt het vanzelfsprekend dat je daarvoor wat moet doen en dat is een uitstekende aansporing om te veranderen. Haar betrokkenheid is groot en dat geeft veel vertrouwen. Daardoor ontstaat ruimte om te veranderen dingen anders te gaan zien. Carla heeft oprecht interesse in de mens tegenover haar en dat schept de band die nodig is om tot het niveau te komen waar gesprekken tot inzicht en verandering leiden. Ik heb heel veel gehad aan onze gesprekken en kijk er met plezier op terug en dat is voor het grootste deel jouw verdienste. Dankjewel!”

Ervaren psycholoog Alphen aan den Rijn: psychische hulp


Psycholoog 4-Inspiration Alphen aan den Rijn

Ergens diep van binnen weet je wat goed voor je is. Maar toch zie je dit niet altijd en er naar handelen is nog veel moeilijker. Je raakt uit balans, je loopt vast en wilt dit graag veranderen. Weet je niet hoe? Ik ben Carla Leutscher, ervaren psycholoog 4-inspiration in Amstelveen en Alphen aan den Rijn en voor inspiratie zit je bij mij goed.

 

Telefoon: 06 4058 4458
E-mail: info@psycholoog4-inspiration.nl
URL: //psycholoog4-inspiration.nl/contact
Openingstijden:
ma 13:00 – 17:00
di 13:00 – 21:00
wo 13:00 – 21:00
do
vr 13:00 – 21:00