Psycholoog Amstelveen

Je bent hier: ://Psycholoog Amstelveen
Psycholoog Amstelveen 2020-03-19T16:01:53+02:00

Psycholoog Amstelveen: jij gaat jezelf helpen

Een crisis is hét moment en de kans om te veranderen. Durf dan de deuren open te zetten en vertrouw op het nieuwe.  Soms kom je er alleen niet uit en helpt het onvoldoende om er met je partner of vrienden over te praten. Dan is het fijn om bij een onafhankelijk persoon terecht te komen. Een professionele psycholoog en lifecoach die met je mee kan denken en je inspireert je eigen antwoorden te vinden.

Het goede nieuws is: jij gaat jezelf helpen. Deze crisis is ook een kans.
Elk probleem is écht een cadeau met prikkeldraad. De kunst is om dit te ontdekken. Samen gaan we aan de slag en daarbij laat ik jou ervaren welke oplossingen jij zelf al in je hebt. Je word meer jezelf, je zult jezelf verrassen.

Jij hebt alles in je
Klinkt zelfverzekerd? Ja, ik heb het volste vertrouwen. In de loop van ruim 10 jaren heb ik gezien dat zoveel mensen zulke bijzondere en uitzonderlijke trajecten van groei doorlopen bij mij. Ik kan uit ervaring kan zeggen: jij kan dat ook. Waarschijnlijk voelt dit nu niet zo. Logisch ook, anders kwam je niet hier bij psycholoog Amstelveen. Maar neem van mij aan: jij hebt alles in huis om jezelf te ontwikkelen.

Hoe nu anders?

Wat ik anders doe dan andere psychologen is, dat ik minder kijk vanuit wat er niet goed is in je leven. Mijn kracht is om de positieve kant te belichten. Naast goed te herkennen wat ik voor je problemen betekenen kan, ga ik ook direct aan de gang met de vraag: Waar verlang je naar? Hoe nu anders?

Waarom het nu zo naar is, laten we grotendeels los. Bij waarom vragen is de kans groot dat we verstrikt raken in verhalen en stel je hebt het antwoord, dan is het nog steeds niet veranderd. Als je op je verlangens richt en hoe nu anders, ontstaan als ‘vanzelf’ nieuwe inzichten in jezelf. Je gaat zelf ervaren dat jij het anders kan.

Invloed van onbewuste krachten

Ik ben erin getraind om onbewuste krachten die je gevoelens, gedachten en gedrag beïnvloeden helder te maken. En jij ervaart dit als een ontdekkingstocht. Een proces dat je aangaat om meer te worden wie je van nature bent. Zonder maskers jezelf zijn.

Ik ben Jungiaanse psycholoog en werk met een vorm van psychotherapie in Amstelveen. Daarbij is mijn aanpak ook praktisch, mogelijk omdat ik ook in het bedrijfsleven heb gewerkt. Ik heb als coach en psycholoog Amstelveen ruim 10 jaar werkervaring.

– Vind jouw klacht en probleem met een klik.- Neem gerust contact op met Psycholoog Amstelveen als je twijfelt of lees deze blog. Carla is ruim 10 jaar gecertificeerd coach bij MyHBMCentre. Uiteraard met een jaarlijkse toetsing.

Corona nieuws: ik heb goede ervaring met online therapie, e-health en skype gesprekken.

Ben jij benieuwd wat psycholoog Amstelveen 4-inspiration voor jou kan betekenen?

Contact
Contact
Wie naar buiten kijkt, droomt.
Wie naar binnen kijkt, ontwaakt.
Carl Gustav Jung

Klant vertelt over psycholoog Amstelveen

“Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen.”
Tania
“Wat mij erg geholpen heeft (ook afgelopen jaar) is bewust zijn van: ‘wat geeft mij energie?’ Dat was toen bij jou een eye-opener en helpt me erg om aandacht voor de balans te blijven houden. Want het is een valkuil voor mij dat ik zo graag zo veel wil doen en van alles wel wat kan.”
Margreet
“It’s a great experience how quick people are capable to look to themselves who they really are and what latent capabilities they have. It’s sure you get more than you’ve paid for. I recommend therefor Carla psycholoog Amstelveen very strongly to others.”
Roel Fiolet, KLM
“Soms heb je in je leven iemand nodig die je weer even op het spoor terug kan zetten, als je dat spoor even bijster bent. Een mens kan soms ‘vervagen’, dat gold althans voor mij.
Carla pakt snel de angel beet. Ik heb mijn patronen bewuster in beeld en kan er voor kiezen iets wel of niet te doen.
Carla is ongelofelijk positief en haar blijdschap omtrent mooie veranderingen is echt. Ik heb altijd het gevoel gehad werkelijk gehoord te worden.”
Marjan
“Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar werk als psycholoog Amstelveen heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt heel soepel in op je vragen en behoeften.”
Nynke, Coach

Psycholoog 4-Inspiration Amstelveen

Ergens diep van binnen weet je wat goed voor je is. Maar toch zie je dit niet altijd en er naar handelen is nog veel moeilijker. Je raakt uit balans, je loopt vast en wilt dit graag veranderen. Weet je niet hoe? Ik ben Carla Leutscher, psycholoog 4-inspiration in Amstelveen en Alphen aan den Rijn en voor inspiratie zit je bij mij goed.

Nieuwenhuijsenlaan 38
1185 DR
Amstelveen,
ZH
Nederland

Telefoon: 06 4058 4458
E-mail: info@psycholoog4-inspiration.nl
URL: http://psycholoog4-inspiration.nl/contact/psycholoog-amstelveen/
Openingstijden:
ma 13:00 – 17:00
di
wo 13:00 – 21:00
do 13:00 – 21:00
vr 13:00 – 21:00
za 10:00 – 13:00