Psycholoog Amstelveen

Verlang jij naar rust en helderheid nu je vastgelopen bent en stress ervaart? Snel psychische hulp met een effectieve behandeling en goede resultaten? Ervaren psycholoog Amstelveen inspireert je graag om je eigen verborgen mogelijkheden te ontdekken.

Jij gaat jezelf helpen

Dit is hét moment en de kans om te veranderen. Durf te veranderen en te vertrouwen op het nieuwe.  Soms kom je er alleen niet uit en helpt het niet voldoende om er met je partner of vrienden over te praten. Dan is het fijn om naar een onafhankelijk persoon te gaan. Een professionele en goede psycholoog die met je mee kan denken en je inspireert je eigen antwoorden te vinden.

Het goede nieuws: jij gaat jezelf helpen. 
Samen gaan we aan de slag en daarbij laat ik jou ervaren welke oplossingen jij zelf al in je hebt. Je zult jezelf verrassen.

Ruime ervaring

Klinkt zelfverzekerd? Ja, ik heb het volste vertrouwen. In de loop van ruim 10 jaren heb ik gezien dat veel mensen bijzondere en uitzonderlijke trajecten van groei doorlopen bij mij. En dus kan ik uit ervaring zeggen: jij kan dat ook. Waarschijnlijk voelt dit nu niet zo. Logisch ook, anders kwam je niet hier bij psycholoog Amstelveen. Maar neem van mij aan: alles heb jij in huis om jezelf te ontwikkelen.

Jouw werkwijze heb ik als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen.

psychologe Amstelveen

Hoe nu anders?

Ik werk anders dan andere psychologen, omdat dat ik minder kijk vanuit wat er niet goed is in je leven. Het is mijn kracht is om de positieve kant te belichten. Wat zijn je verborgen talenten en kunnen we deze voor jouw probleem gebruiken? Bovendien gaan we ook aan de slag met de vraag: Waar verlang je naar? Hoe nu anders?

Behalve je klacht inspireert en motiveert je verlangen om te bereiken wat je wil. 

Aanbod psycholoog Amstelveen

Relatietherapie Wil je van relatieproblemen naar inspiratie voor je relatie, verdieping en verrijking?relatietest psycholoog Amstelveen psychologist psychische hulp

Burnout en stress Je voelt je uitgeblust? Hoe kan je weer genieten en lekker in je vel zitten?

Angst therapie Beheerst angst je leven? Wil je je weer vrij voelen en vertrouwen ervaren?

loopbaancoach en lifecoach: Welke goede keuze maak ik in een volgende stap? Wat past nu echt bij mij? Hoe verbeter ik mijn relaties?

Jungiaanse therapie Therapie gericht op het zelf ervaren van je verandering. Minder vanuit je hoofd. Meer jezelf zijn.

– Vind jouw klacht en probleem met een klik.-

Invloed ontdekken van het onbewuste

Ik ben erin getraind om onbewuste krachten die je gevoelens, gedachten en gedrag beïnvloeden helder te maken. En jij ervaart dit als een ontdekkingstocht.

Mijn werkwijze is een vorm van psychotherapie in praktijk Amstelveen. Daarbij is mijn aanpak praktisch, mogelijk omdat ik ook in het bedrijfsleven heb gewerkt. Ik heb als coach en psycholoog Amstelveen ruim 10 jaar werkervaring. Mijn klanten komen oa uit Uithoorn, Ouderkerk aan den Amstel, Diemen, Amsterdam, maar ook van veel verder. Ik ben ruim gecertificeerd voor psychische hulp en ik volg jaarlijkse supervisie, o.a. bij MyHBMCentre.

Ook online psycholoog Amstelveen

Corona nieuws: ik heb goede ervaring met online therapie, e-health en met videobeeld bellen. En natuurlijk werkt deze online psychische hulp ook met veilige middelen.

Geen wachtlijst en direct een afspraak

Je kan direct een afspraak maken en je hebt geen verwijzing nodig van je zorgverzekeraar. Op dit moment is er geen wachtlijst.


Benieuwd wat psycholoog 4-inspiration voor jou kan betekenen?

Contact
Contact

Adres: Lindenlaan 75, 1185 LC in Amstelveen

Wie naar buiten kijkt, droomt.
Wie naar binnen kijkt, ontwaakt.  
Carl Gustav Jung

Klant vertelt over goede psycholoog Amstelveen“Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen.”
Tania
“Wat mij erg geholpen heeft (ook afgelopen jaar) is bewust zijn van: ‘wat geeft mij energie?’ Dat was toen bij jou een eye-opener en helpt me erg om aandacht voor de balans te blijven houden. Want het is een valkuil voor mij dat ik zo graag zo veel wil doen en van alles wel wat kan.”
Margreet
“It’s a great experience how quick people are capable to look to themselves who they really are and what latent capabilities they have. It’s sure you get more than you’ve paid for. I recommend therefor Carla psycholoog Amstelveen very strongly to others.”
Roel Fiolet, KLM
“Soms heb je in je leven iemand nodig die je weer even op het spoor terug kan zetten, als je dat spoor even bijster bent. Een mens kan soms ‘vervagen’, dat gold althans voor mij.
Zij pakt snel de angel beet. Ik heb mijn patronen bewuster in beeld en kan er voor kiezen iets wel of niet te doen.
Carla is ongelofelijk positief en haar blijdschap omtrent mooie veranderingen is echt. Ik heb altijd het gevoel gehad werkelijk gehoord te worden.”
Marjan
“Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar werk als psycholoog Amstelveen heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt heel soepel in op je vragen en behoeften.”
Nynke, Coach


Psycholoog 4-Inspiration Amstelveen

Ergens diep van binnen weet je wat goed voor je is. Maar toch zie je dit niet altijd en er naar handelen is nog veel moeilijker. Je raakt uit balans, je loopt vast en wilt dit graag veranderen. Weet je niet hoe en heb je psychische hulp nodig? Ik ben Carla Leutscher, psycholoog 4-inspiration in Amstelveen en Alphen aan den Rijn en voor inspiratie zit je bij mij goed.

 Lindenlaan 75
1185 LC
Amstelveen,
ZH
Nederland

Telefoon: 06 4058 4458
E-mail: info@psycholoog4-inspiration.nl
URL: https://psycholoog4-inspiration.nl/contact/psycholoog-amstelveen/
Openingstijden:
ma 13:00 – 17:00
di 13:00 – 21:00
wo 13:00 – 21:00
do
vr 13:00 – 21:00
za