Ondernemerstest ACT

 Ondernemerstest: ZZP en MKB-inspiratie

ACT® Analysis Competence Tool is een unieke ondernemerstest die jouw talenten en verborgen mogelijkheden zichtbaar maakt. Na deze ondernemerstest weet je wat je wérkelijk goed kan en kan je makkelijker keuzes maken.

Als ZZP’er kom je voor veel verschillende soorten vraagstukken te staan. Is het in deze crisistijd wel een goede tijd om een eigen bedrijf te starten? Hoe kan ik vertrouwen blijven houden? Welke volgende stap kan ik maken om mijn bedrijf duurzaam succesvol te maken? Weet ik wel echt wat mijn talenten zijn? Want niet alles wat je goed kan, is je talent!

Juist voor een ondernemer is het belangrijk om te werken vanuit je kern en zoveel mogelijk uit te besteden wat niet van nature bij je past. Dat je goed weet welke kenmerken jouw samenwerkingspartners moeten hebben, om jouw eigen blinde vlekken aan te vullen. Zodat je samen sterk bent.

Als jij je echte natuurlijke talenten versterkt, ontstaat er flow en overvloed. Succes is een logisch gevolg. Speciaal zomeraanbod.

Niet alles wat je goed kan, is ook je talent!

Ken je dat? Dat je iets goed kan, maar er niet werkelijk plezier aan beleeft? Dat je er geen energie van krijgt? Dan heb je jezelf waarschijnlijk iets aangeleerd dat niet van nature bij je past. Aangeleerde kwaliteiten kunnen energie kosten, maar als je je natuurlijke talenten inzet, geeft dat juist energie en inspiratie. Na een ACT® Ondernemerstest ken jij je wérkelijke talenten.
ondernemerstest

Efficiënte en snelle ondernemerstest

De ACT® ondernemerstest geeft je in heel korte tijd een diep inzicht in jezelf. De ACT® Ondernemerstest is een slimme keuze voor een volgende stap. Het ondersteunt je om eruit te halen wat er in zit. Andere assesmentbureaus hebben een dag tijd nodig voor vergelijkbare conclusies.

Durf je de confrontatie aan te gaan?

Recent verraste een klant mij met deze reactie. Haar weerstand mocht er zijn. Haar onaardig zijn heeft meer indruk gemaakt op haar dan op mij. Mooi hoe het kan lopen!

Hierbij wil ik je graag nogmaals bedanken voor het rapport en het inzicht dat je me in 2017 hebt geboden. Helaas was ik niet zo aardig tegen je bij de afronding van het geheel en inmiddels snap ik ook beter waarom. De inzichten en mogelijke consequenties maakten me bang en onzeker. Inmiddels weet ik hoe ik daar beter mee om kan gaan: Je adviezen klopten gewoon. Zoals je toen al voorspelde zou steeds duidelijker worden welke weg ik zou kunnen en willen inslaan. Het wordt steeds concreter. Ik voel me geïnspireerd. Graag wil ik je alsnog mijn excuses aanbieden voor mijn onaardige gedrag indertijd.

Hoe werkt de ACT® Ondernemerstest?

Je kiest competenties en beelden die bij je passen. Daarna start direct een dialoog en gaan we dieper in op waar jij tegen aanloopt. Je krijgt veel informatie mee en na afloop kan je kiezen voor een rapport. De meeste mensen doen dit omdat ze graag de informatie, die ze gehoord hebben over zichzelf nog een keer willen lezen.

 

Wat betekent deze ondernemerstest voor jou persoonlijk?

 •  meer passie en plezier in alles wat je doet
 •  bewust wat je onder druk verliest
 •  meer zelfvertrouwen, zekerheid, rust en focus
 •  een duurzame positieve verandering
 •  betere verbinding met relaties en teams
 •  privé geluk en zakelijk succes zijn in balans
 •  je bent meer jezelf
 •  je relaties verbeteren
 •  eenvoudiger meer succes
 •  je haalt het maximale uit jezelf!
 

Wat betekent het voor jou als ondernemer?

 • effectiever eigen kracht benutten
 • meer in balans bij beslissingen die je neemt
 • samenwerken met mensen die jouw blinde vlekken kunnen invullen (slimme co-creatie)
 • focus voortaan op jouw eigen unieke talenten

Richting voor een duurzame volgende stap

ACT® is een ondernemerstest waarin jij jezelf opnieuw ontdekt. De meeste mensen krijgen direct energie van deze talententest en hebben zin om de volgende stap te zetten. Tijdens het gesprek gebeurt er veel met je, omdat we naar jouw kern en essentie gaan. Na afloop ontvang je een rapport om de informatie nog eens rustig door te lezen.

Ondernemerscoach

Carla is éen van de ondernemerscoaches van Utiles studentencoaching om jonge ondernemers te stimuleren en goede studiekeuzes te maken. Interesse in een verbeterde teamontwikkeling, dan ben je welkom!

Ben jij benieuwd hoe de ACT Ondernemerstest jou kan inspireren als ondernemer? Bel voor een afspraak voor een ondernemerstest met Carla Leutscher,

Contact
Contact
Step through new doors. The majority of the time there's something fantastic on the other side.

Klant vertelt

“Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen.”
“Ik heb in ieder geval niet stilgezeten. Ik ben mijn gevoel blijven volgen. Wij spraken de laatste keer over mijn wens en droom om zelf ondernemer te worden en de capaciteiten die daarvoor benodigd zijn. Ik zou je op de hoogte houden. Per 1 mei jl. ben ik mijn eigen advocatenkantoor gestart. Tot nu toe bevalt het helemaal goed.”
Mr. Berry van Lammeren, Directeur #RECHT, 40 jaar
“Wat mij erg geholpen heeft (ook afgelopen jaar) is bewust zijn van: ‘wat geeft mij energie?’ Dat was toen bij jou een eye-opener en helpt me erg om aandacht voor de balans te blijven houden. Want het blijft een valkuil dat ik zo graag zo veel wil doen en van alles wel wat kan.”
“It’s a great experience how quick people are capable to look to themselves who they really are and what latent capabilities they have. It’s sure you get more than you’ve paid for. I recommend therefor Carla very strongly to others.”
“Ik was best sceptisch maar Carla heeft mij overtuigd! Door deze ACT talententest ben ik meer over mijzelf te weten gekomen en het heeft het beste in mij naar boven gebracht! ”
“Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar werk heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt heel soepel in op je vragen en behoeften.”
Nynke, Coach
Ontdek je verborgen talenten!