Zet jouw talenten in het zonnetje

Wat is er nu zo goed en uniek aan deze Reflact talentmeting? Wil jij meer energie halen uit jouw talenten? Je kan deze talentenmeting ook online afnemen.

Zet jij automatisch koe-kracht in?

Past dat wat je doet werkelijk bij jou? Een koe kan inderdaad leren zwemmen. Maar een koe zal op een andere wijze zwemmen. Het kost meer energie. Zwemmen past niet zo goed bij zijn/haar natuur.

Je ontdekt in deze talentenmeting welke talenten werkelijk bij jouw natuur passen: dolfijn. Je ontdekt de koekracht in jou: opvallend genoeg kan een talent ook echt energie kosten! Zelfs als je het goed kan. Je hebt jezelf iets aangeleerd, omdat dit ooit nuttig was. Het werd beloond door je omgeving. Alleen anderen hebben er last van, dus zo ontstaan er ook problemen met je relaties.

Het is fijn om ergens goed in te zijn, zwemmen bijvoorbeeld, maar niet als je het automatisch inzet in situaties waar het nu niet meer passend is.

Wil jij slim en bewust ontwikkelen wat werkelijk bij jou past? Groei kiezen die past bij jouw ziel, jouw natuur? Als vanzelf meer plezier en succes geeft?

Wil jij alles eruit halen, uit je natuurlijke talenten? Wat past nu echt bij mij? Hoe kan ik nog meer mijzelf zijn? Hier lees je wat tips om zelf je verborgen kwaliteiten te ontdekken.

“Na dertig jaar te zijn vastgeroest in gewoontes en geen carriere mogelijkheid kunnen benutten, ben ik op het moment in een carriere boost gekomen onder begeleiding van Carla. Mijn interactie met mensen is 100 % verbeterd en nu kan ik mijn ervaring daadwerkelijk ook gebruiken om verder te groeien in mijn werk.”

Francine, 54 jaar , Financieel Specialist

Relatiemeting en tegelijk een talentenmeting: een DNA meting

Tegelijkertijd is deze online talentmeting ook een relatiemeting. Hoe ga jij met anderen om? Wat is je verhouding tot anderen? Ben je oververantwoordelijk?

Behalve de relatie die je hebt met anderen hebt, onderzoek je tegelijkertijd de relatie met jezelf. Hoe je met jezelf omgaat, is een recept voor hoe je met anderen omgaat. Bescherm jij je hart en je gevoelens iets teveel?

HBM Human Being Management
Natuur meting

.

Kortom je talenten DNA wordt gemeten. Het is een meting waarbij onzichtbare automatische stromen in jou zichtbaar worden. Jouw eigen natuur.

En dat geeft veel duidelijkheid.

Ruim 10 jaar ervaring met talentenmeting

Ik werk ruim 10 jaar met deze Reflact online talentenmeting met jaarlijkse toetsing. Het is de eerste meting die ook echt wetenschappelijk bewezen gaat worden. en nog steeds ben ik verrast hoe snel we samen tot de essentie komen. Het doet er toe!

Waar sta je nu? Wat is je volgende stap? Ik ben een expert in het vinden van talenten. Angstige mensen hebben bijvoorbeeld juist veel moed. Naast de talentenmeting werk ik ook met talent-opstellingen.

My HBM research

Plaats een reactie