Therapeut Amstelveen

Wil je graag direct aan de slag nu je vastgelopen bent? Zonder wachttijd? Je verlangt naar rust en meer keuzevrijheid? Op zoek naar een goede therapeut in Amstelveen met ruime ervaring?

Eigen oplossingen vinden

Je gaat eigen oplossingen vinden en ervaren. Jij ontdekt nieuwe vermogens en ik zal je inspireren.

In al die jaren heb ik veel mensen gezien die uitzonderlijke trajecten hebben doorlopen. Door deze ervaring kan ik dus zeggen: jij kan dit ook. Ook al voelt dit waarschijnlijk nu niet zo.

Hoe nu anders?

We gaan vooral aan de slag met hoe nu anders. Dit is belangrijker dan op zoek te gaan naar het waarom. Immers als je de oorzaak hebt gevonden, is het nog steeds niet veranderd. Dit kenmerkt de wijze van 4-inspiration therapie Amstelveen: hoe na anders?

Vrijheid ervaren om te kiezen

Vanuit een praktische aanpak ga jij weer jouw eigen kracht ervaren. Je leert bewustere keuzes te maken. Je merkt dat je meer regie ervaart. En meer keuzevrijheid.

Voor welke problemen ga je naar een therapeut Amstelveen?

– Vind jouw klacht en probleem door hier te klikken.-

Ik bied allerlei therapie in Amstelveen aan. De belangrijkste zijn:

burnout therapie

relatietherapie

angst therapie

loopbaanproblemen

Nieuws voor therapeut Amstelveen

Haar nieuwste opleiding, die Carla afgerond heeft is IoPT opstellingen begeleiden. Jaarlijks wordt Carla Leutscher opnieuw gecertificeerd als talentencoach bij myHBMCentre.

Wacht niet te lang voor therapie Amstelveen. Ik hoor graag wat ik voor je betekenen kan!

Neem contact op met therapeut Amstelveen via de contact knop hieronder

Klant vertelt over therapeut Amstelveen, omgeving Amsterdam:

"Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze voor een therapeut in Amstelveen op jou heb laten vallen."

Tania, 36 jaar Make-Up Artist