Burnout behandeling Amstelveen

De burnout behandeling die ik aanbied in Amstelveen is gericht op duurzaam herstel en preventie. Je gaat van binnenuit de verandering ervaren en vinden. Je voorkomt daarmee een volgende burnout.

Het gaat niet vanzelf voorbij. Als je niks doet verergert het. Burn-out ontstaat door langdurige roofbouw op je lichaam en geest. Een burn-out ontstaat als je ondanks spanning stug blijft doorgaan. Je blijft hard werken vanuit een grenzeloze betrokkenheid. Vaak ben je niet bewust van de ernst van je klachten. Je negeert signalen. Hoe groter de uitputting, hoe erger de klachten worden. Meestal is rust alleen niet voldoende.

Een burn out behandeling in Amstelveen (en voor mensen die wonen in Amsterdam en omgeving) is volledig gericht om een volgende burnout te voorkomen. Zodra je eigen antwoorden vind, heb je hier voortaan invloed op. Mijn visie is op oorzaken van een burnout is ook echt anders en uniek.

Verandering van binnenuit: duurzaam

In een burnout behandeling in Amstelveen leer je je grenzen beter kennen. Voortaan mis je geen lichamelijke signalen meer. Je leert op tijd rust te nemen.

Bovendien gaan we aan de slag met natuurlijke energiegevers. Je leert wat ongemerkt energie kost, ook al kan je het goed. We doen dit met een unieke talentenmeting.

Tot slot krijgen ademhaling en voeding aandacht. Vaak ervaren mensen met stress een hoge ademhaling.

Unieke burnout behandeling in Amstelveen en Alphen

In tegenstelling tot de meesten zoek ik de oorzaken van een burnout met name bij de persoon zelf. Dat het niet aan de omgeving ligt of aan je baas is ook de gedachte van myHBMenter, waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan. Niet alle collega’s binnen een team krijgen immers een burnout. Dus hoewel moeilijke werkomstandigheden blijven, leer je zelf andere keuzes te maken.

Risico op burnout

Ik kan het risico op jouw burnout inschatten voor je, maar ook de mogelijke talenten herkennen die dit kunnen voorkomen. De cijfers zijn hoog, één op de 7 heeft kans op een burnout. Met name binnen onderwijs. Bij een hoog risico is het goed om naar een ervaren stress coach te gaan.

Wil je meer weten over deze duurzame burnout behandeling? Neem gerust contact op.

Contact
Contact

burnout psycholoog burnout behandeling

Klant vertelt over burnoutbehandeling

“Ik ben blij dat ik mijn keuze op Carla heb laten vallen voor mijn burnout. Na deze burnout psycholoog voel ik me blijvend veel beter.”
Tania


“Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren.”
Maaike