Hypnotherapie Amstelveen en Alphen

Je bent hier: ://Hypnotherapie Amstelveen en Alphen
Hypnotherapie Amstelveen en Alphen 2017-12-20T18:06:49+00:00
“Ik voel me blijvend veel beter. Dit gaat veel verder dan gesprekken.”
Hans

Hypnotherapie Amstelveen en Alphen aan den Rijn

Epke Zonderland zegt zelf dat hij zonder het gebruik van visualisaties nooit Olympisch goud in Londen gewonnen. Hij traint niet alleen hard, maar hij gebruikt zijn verbeeldingskracht om te ervaren wat er allemaal kan gebeuren bij 3 salto’s. Het helpt hem zijn oefeningen te visualiseren. Hij stelt het zich voor hoe hij hierin slagen kan en hij oefent zijn lichaam hoe de ervaring van slagen is. Hij beleeft elke beweging. Hij maakt daarmee het onmogelijke mogelijk. In nieuws en media legt hij uit hoe hij visualisaties aan zijn trainingen toegevoegd heeft. Juist dit natuurlijke vermogen dat we allemaal in het gewone leven al jarenlang gebruiken wordt gebruikt bij moderne hypnotherapie.

Hypnotherapie en het gebruik van visualisaties

Wilskracht is een proces wat je in je bewuste start en bij Psycholoog 4-inspiration komen vaak wilskrachtige mensen.

Als ik je nu eens vertel dat jouw ‘bewuste’ slechts 5% van je totale hersencapaciteit is, en jouw ‘onbewuste’ de andere 95%, dan kun je begrijpen dat jij met al jouw wilskracht het nooit zal winnen van al die mogelijke onbewuste processen die daar tegenover staan. Wilskracht alleen is niet genoeg. Je wilt bijvoorbeeld niet boos worden, maar het gebeurt toch.

Hypnose Amstelveen en hypnotherapie AmstelveenMet hypnose krijg je opnieuw toegang krijgt tot de onbegrensde mogelijkheden van jouw geest.  Je leert gebruik te maken van je eigen creativiteit die normaal gesproken bij grote moeilijkheden geblokkeerd kan raken. Je leert antwoorden ontdekken die al in je zijn.

Samen ontdekken we de gewenste veranderingen die voor jou werken. Hierdoor leer je zonder grote inspanning datgene veranderen wat je in de weg staat om je doelen te bereiken.

Je zal misschien versteld staan van jezelf hoe gemakkelijk je met hypnose verandering zal ervaren in de goede richting. Het is een natuurlijk en normaal proces, die je eigenlijk al duizenden keren eerder in je leven ervaren hebt. Het verschil is dat we het nu samen doen met jouw verlangens als doel, met als doel de verandering die jij wilt hebben.

Transformatie voor duurzame verandering

Of je nu een gewoonte wilt veranderen, je gemoedstoestand wilt veranderen, of anders wilt reageren bij moeilijke omstandigheden, hypnose is een uitstekende methode voor transformatie.

Is het niet eng hypnose?

Mogelijk heb je een beeld voor ogen van een TV hypnotiseur die mensen allerlei dingen laat doen. Maar zo gaat dit helemaal niet bij mij. Je doet niets tegen je wil in.

Tijdens hypnose :
– Heb je een verhoogde aandacht en focus
– Je hoort alles, elk woord en geluid rondom jou.
– Je kan nog steeds nadenken en dagdromen.
– Je weet steeds waar je bent en wat er gebeurt.
– Wanneer je in hypnose bent, kan je nog steeds spreken. Je kan nog steeds antwoorden als er een vraag wordt gesteld.

– Voor de meeste mensen is hypnose een aangename, ontspannende ervaring.

Heel alert en bewust

In hypnose ben je heel alert en bewust over alles in en rondom jou. Je ‘beschermende’ ik blijft steeds op de achtergrond aanwezig om de controle terug te nemen als dat nodig zou zijn.

Hierdoor weet je gewoon dat je veilig bent, dat de therapeut nooit de controle overneemt. Na de sessie herinner je je nog steeds wat er gebeurde. Alle belangrijke inzichten en ervaringen neem je mee, zodat je deze kan toepassen in je dagelijkse leven.

Bewuste en onbewuste beter op elkaar afstemmen

Hypnose is een prachtige methode om problemen aan te pakken waar we bewust aan willen werken, maar waar onze bewuste wil tekort schiet om het gestelde doel te bereiken. Door het bewuste en het onbewuste beter op elkaar af te stemmen, kunnen we het gestelde doel bereiken.

Bij hypnotherapie Amstelveen leer je op een andere manier dan je gewend bent naar jezelf te luisteren. Daardoor kom je dichter bij je onbewuste gevoelens en overtuigingen. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten in jezelf en controle over je onbewuste reacties. Daardoor kunnen waardevolle vermogens in het systeem van de geest en het lichaam beter worden aangesproken. Denk bijvoorbeeld aan het goed omgaan met emoties en het benutten van lichamelijke en geestelijke capaciteiten. Je benut je eigen creativiteit meer.

Ervaar zelf de kracht van verbeeldingskracht en wat je met visualiseren kan beleven. Dat je op een makkelijke manier veranderen kan. Zonder te praten, maar veel meer door te “doen” en verandering te “”ervaren”.  Je hebt ooit fietsen geleerd en mogelijk doe je het jaren lang niet. Maar als je weer gaat fietsen zal het eerst wat wiebelig gaan, maar na verloop van tijd fiets je weer lekker. Dat maakt dat visualisaties en hypnotherapie duurzame verandering mogelijk maakt. Dit heet ervaringsleren en is zo anders dan leren vanuit kennis.

Ben jij benieuwd wat Carla Leutscher voor jou kan betekenen met hypnotherapie? Bel voor een afspraak of neem contact op met Psycholoog 4-inspiration Carla Leutscher,

Contact
Contact
Men wordt niet verlicht door zich allerlei beelden van het licht voor te stellen, maar door zich bewust te worden van de eigen innerlijke duisternis. ― Carl Gustav Jung

Klant vertelt over hypnotherapie Amstelveen en Alphen aan den Rijn

“Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen.”
Tania
“Wat mij erg geholpen heeft (ook afgelopen jaar) is bewust zijn van: ‘wat geeft mij energie?’ Dat was toen bij jou een eye-opener en helpt me erg om aandacht voor de balans te blijven houden. Want het blijft een valkuil dat ik zo graag zo veel wil doen en van alles wel wat kan.”
Margreet
“It’s a great experience how quick people are capable to look to themselves who they really are and what latent capabilities they have. It’s sure you get more than you’ve paid for. I recommend therefor Carla very strongly to others.”
Roel Fiolet, KLM
“Carla is een professionele coach, die vanuit haar eigen leiderschap inzichten, talenten en inspiratiebronnen bij haar cliënten iets tot nieuw leven brengt. Met haar methoden en technieken legt zij vakkundig de verbinding met de leiderschapsontontwikkeling van de mensen waarmee ze werkt.”
“Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar werk heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt heel soepel in op je vragen en behoeften.”
Nynke, Coach