Relatietherapie Amstelveen

Relatietherapie Amstelveen: Van relatieproblemen naar relatie inspiratie

Eenzaam met zijn tweeën

Je had het je ooit zo anders voorgesteld. Jullie relatie zit in zwaar weer en je hebt al van alles geprobeerd, maar jullie lopen steeds weer vast. Het voelt eenzaam, zelfs als de ander er is. Het wérkt gewoon niet. Misschien kijk je onvoldoende naar jezelf en wijs je alleen naar de tekortkomingen van de ander. Of je wacht tot de ander je geeft wat je nodig hebt. Dat is een valkuil, want zo gebeurt er niets. En je wilt juist zo graag verbetering van je relatieproblemen.

Botsen en groeien door relatieproblemen

Zo’n crisis is heel normaal, elke relatie maakt deze groeibewegingen mee. De problemen horen bij het naar elkaar toe groeien. Onbewust trekken we namelijk precies die persoon aan door wie we uitgedaagd worden om te groeien. En dat botst soms.

Gooi je liefde niet weg

Veel van de problemen lossen zich in de groei van jullie relatie vanzelf op. Sommige thema’s kunnen jullie als heel lastig ervaren en in plaats van dichter bij elkaar te komen, drijven jullie verder uit elkaar. Die thema ́s zijn dan zo diep in de relatie geworteld, dat het heel moeilijk is om ze nog zelf op te lossen. Wil je dan nog je relatie redden en weten of je relatie levensvatbaar is, dan is het inschakelen van een specialist verstandig. Bijna elk relatieprobleem is op te lossen mits jij er aan wilt werken en mits er ergens nog een klein vonkje liefde voor elkaar is.

Unieke werkwijze in relatietherapie Amstelveen

Mijn werkwijze in de relatietherapie is uniek omdat ik met jullie ieder apart werk. Je kunt je partner niet veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen. Als jij iets verandert in jezelf en anders gaat communiceren, gaat ook je partner zich anders gedragen. De dynamiek in jullie relatie verandert daardoor en jullie nieuwe gedrag lost alle relatieproblemen op. Iedere keer als wij elkaar zien, werken we heel gericht aan de dingen waar jij zelf tegenaan loopt. Dat is ook de tijdswinst van mijn werkwijze.

Een versnelling bij de start

Aan het begin van de relatietherapie in Amstelveen is er eerst inzicht nodig, over hoe jij en je partner in de relatie staan en hoe problemen keer op keer kunnen ontstaan. Ik werk één op één, maar wat jullie als een goede start wel met z’n tweeën kunnen doen is de ACT Relatietest. Met deze Relatiemeting krijg je heel snel in beeld wat de ingesleten patronen zijn. Ook kom je erachter waar de talenten, mogelijkheden en energie zitten om samen te groeien. Je ziet niet alleen jezelf op een nieuwe manier, maar je kijkt ook weer met nieuwe ogen naar je partner. Met de resultaten van de Relatiemeting onderzoeken we samen wat ieder van jullie zelf kan veranderen om een betere relatie te krijgen. Natuurlijk kan je de relatietest of relatie APK ook eerst alleen, als individuele test doen. Dit overleggen we samen wat voor jullie het beste is.

Je liefde verdiepen?

Relatietherapie pas doen je als je radeloos bent? Nee, juist liever niet. Ook als je relatie goed is, kan je deze versterken of verwijdering voorkomen. Laat je relatie niet voortkabbelen maar verdiep je liefde. Een relatiemeting verbetert de kwaliteit van je relatie en voorkomt relatieproblemen. Je ziet jezelf en ook je partner in een nieuw daglicht. Intimiteit keert terug. Ik inspireer je graag om jullie liefde te verdiepen.

Wil je meer weten over relatietherapie of de relatietest? Neem contact op met Psycholoog 4-inspiration en ik beantwoord je vraag graag.

Contact
Contact
“Verwonderen is een kwaliteit die je geluk bepalen kan.” ― 4-inspiration
Carla werkt ook met team relaties in teambuilding.

Klant vertelt over relatietherapie Amstelveen

“Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen.”
Tania
“Bijzondere ervaring om mee te maken hoe Carla snel de essentie van waar wij tegen aanlopen in kaart brengt. Haar relatietherapie Alphen heeft mij aangenaam verrast, omdat ik nog niet eens zo veel verteld had over onze problemen in de relatie”
Dick
“Carla is een professionele coach, die vanuit haar eigen leiderschap inzichten, talenten en inspiratiebronnen bij haar cliënten iets tot nieuw leven brengt. Met haar methoden en technieken legt zij vakkundig de verbinding met de leiderschapsontontwikkeling van de mensen waarmee ze werkt.”
“Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar relatie APK, de meting heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt heel soepel in op je vragen en behoeften.”
Nynke, Coach