Relatietherapie en inspiratie

Relatietherapie Amstelveen: van relatieproblemen naar meer samen.

Eenzaam met zijn tweeën

Je had het je ooit zo anders voorgesteld. Jullie relatie zit vast en je hebt al van alles geprobeerd. Het voelt eenzaam, zelfs als de ander er is. Het wérkt gewoon niet. Je weet niet meer hoe je moet communiceren.

Botsen en groeien

Als er twee vechten hebben er twee gelijk. Het is niet -of-of, maar en-en.
Een relatiecrisis is heel normaal en kan tot groei leiden. Problemen horen bij het naar elkaar toe groeien. Onbewust trekken we namelijk precies die persoon aan door wie we uitgedaagd worden. Een relatie dwingt ons om ons te ontwikkelen. Die wrijving en botsing zijn nodig. Dit is een uitnodiging om het anders te bekijken. Ontdek jullie groei en mogelijkheden.

Gooi je liefde niet weg

Veel problemen lossen zich in de groei van jullie relatie vanzelf op. Sommige dingen kunnen jullie als heel lastig ervaren. In plaats van dichter bij elkaar te komen, drijven jullie verder uit elkaar. Wil je dan nog je relatie redden, dan is het inschakelen van een specialist verstandig. Bijna elk relatieprobleem is op te lossen, mits jij er aan wilt werken en mits er ergens nog liefde voor elkaar is.

“Ik voelde mij heel vrij om met Carla alles te bespreken. Samen ontdekten we een diepgang in onze relatie die mij verraste. We praten nu meer en beter. Daarom raad ik Carla aan als relatietherapeut.”
Bas

Unieke werkwijze

Mijn werkwijze in de relatietherapie Amstelveen is uniek omdat ik met jullie ieder apart werk. Je kunt je partner niet veranderen, je kan wél jezelf veranderen. Als jij iets verandert in jezelf, gedraag je je anders. Je gaat beter communiceren waardoor je partner ook weer anders reageert. De dynamiek in jullie relatie verandert positief. Iedere keer als we elkaar spreken, werken we efficiënt aan de dingen waar jij tegenaan loopt. Dat is ook d tijdswinst van mijn werkwijze, het verhaal van de ander ken je immers al.

Een versnelling bij de start

Aan het begin van de relatietherapie Amstelveen is er eerst inzicht nodig. Hoe staan jij en je partner in de relatie? Hoe onstaan problemen keer op keer? Ik werk één op één, maar wat jullie wel als een goede start met z’n tweeën kunnen doen is de efficiënte ACT relatietest. Met deze Relatie APK krijg je in beeld wat de ingesleten patronen zijn. Ook kom je erachter waar de talenten, mogelijkheden en energie zitten om samen te groeien. Je ziet niet alleen jezelf op een nieuwe manier, maar je kijkt ook weer met nieuwe ogen naar je partner. Met de resultaten van deze relatietest onderzoeken we wat stress geeft binnen jullie relatie.

Je liefde verdiepen?

Laat je relatie niet voortkabbelen, maar verdiep je liefde. Een ACT Relatie Inspiratiemeting helpt je hierbij. Het is een versnelling in de start. Je ziet jezelf en ook je partner in een nieuw daglicht. Carla Leutscher inspireert je graag.

Wat is je verlangen?

Tot slot: vaak kunnen we makkelijker aangeven wat er niet goed is, dan dat we weten waar we naar verlangen. Hoe kan jij zelf een ideale partner zijn? Hoe stel jij je voor dat je relatie kan zijn? Je verlangen helder krijgen kan je de weg wijzen. We focussen samen op hoe nu anders!
Interesse in boekentips? Houd van mij van Robert Holden is één van de goede boeken. Alchemie van de liefde van Lisette t Hooft is ook fijn om te lezen.

Wil je meer weten over relatietherapie Amstelveen of de Relatietest? Neem contact op met Psycholoog 4-inspiration. Een afspraak in de avonduren is ook mogelijk.

Contact
Contact
“Verwonderen is een kwaliteit die je geluk bepalen kan.” ― 4-inspiration
Lees voor wat inspiratie voor gelukkige relaties deze korte blog. Tot slot: Carla werkt ook met relaties binnen teams in teambuilding.

Klant vertelt over relatietherapie Amstelveen

“Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen.”
Tania
“Bijzondere ervaring om mee te maken hoe Carla snel de essentie van waar wij tegen aanlopen in kaart brengt. Het heeft mij aangenaam verrast, omdat ik nog niet eens zo veel verteld had over onze problemen in de relatie”
Dick
“Carla is professioneel en geeft enerige aan cliënten bij de relatietherapie Amstelveen. Met haar methoden en technieken legt zij vakkundig de problemen in onze relatie bloot en geeft zij onze eigen vermogens aan om het op te lossen.”
“Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar relatietherapie Amstelveen heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet de kern te raken in haar relatietherapie Amstelveen en speelt soepel in op je vragen.”
Nynke, Coach