Wie is Carla?

Carla Leutscher is inspirator.

Zij is een expert in het ontdekken en ontwikkelen van verborgen vermogens: zijn wie je van nature bent. Doen wat bij je past. En van daaruit je relaties met anderen versterken.

Echt luisteren


Als je een andere richting wilt geven aan je leven, dan wil je je veilig voelen in onze gesprekken. Je stelt je immers helemaal open. Dan wil je dat ik ook echt luister. En dat ik óók hoor wat je níet vertelt. Dat is precies wat ik doe. “Jij bent echt iemand die luistert op een dieper niveau”, kreeg ik laatst weer te horen van een klant. Ik sta open voor jou en hoor je, warm en accepterend.

Waar verlang je naar?

Wat ik anders doe dan andere psychologen is, dat ik minder kijk vanuit wat er niet goed is in je leven. Mijn kracht is om de positieve kant te belichten. Mijn grootste en belangrijkste werk is om je verlangens los te krijgen: wat zijn je dromen? Ik kijk daarbij minder naar het waarom van je huidige situatie, want ook al weet je dat, dan weet je nog steeds niet hoe nu verder te gaan. Vanuit je verlangens is onze gezamenlijke vraag: hoe nu anders? Ik laat je zien hoe je je doel kunt bereiken.

Doen wat bij je past

Een hele goede methode om er achter te komen wat je diepste drijfveren zijn is de ACT Talententest. Ik heb dat in mijn eigen leven ook ervaren. Na mijn studie Medische Informatica had ik een commerciële functie bij KLM en werkte ik vervolgens bij Human Resources van IBM als trainer. Een auto-ongeluk op mijn 35ste was een keerpunt in mijn leven. Ik had een whiplash waardoor er voor mij lange tijd geen verband meer was tussen voelen en denken. Een bizarre ervaring die mij ertoe dwong om mijn denken en voelen opnieuw met elkaar te verbinden. De ACT meting heeft mij daarin enorm geholpen. Ik startte mijn eigen bedrijf ruim 10 jaar geleden en ben gaan doen waar ik van nature goed in ben: anderen inspireren. Ik ervaar nu hoe leuk werken kan zijn. Het is werkelijk een fantastisch gevoel te doen wat ten diepste bij mij past en daarom wil ik dit ook graag aan anderen geven.

Als hart en verstand niet met elkaar verbonden zijn

Net zoals de meesten was ik ooit toch wel een beetje een ‘wandelend hoofd met doe-handjes’. Ik denk dus ik ben. Hoe raar is dat! Ik voel dus ik ben is zoveel logischer.

Denken en doen krijgt alle aandacht in onze maatschappij. Een whiplash was voor mij een keerpunt. Ieder van ons krijgt zijn eigen klacht in een levensfase.

Dit vormt eigenlijk een rode draad in alle lifecoaching trajecten: nieuwe balans tussen voelen, denken en doen vinden. Je (be)leeft meer  als je écht aandacht geeft aan voelen en intuïtie.

Ontdekkingstocht


Iedere keer weer is het voor mij een avontuur om verborgen mogelijkheden te ontdekken. Om samen te onderzoeken waar jóuw mogelijkheden liggen en hoe je ze kunt toepassen. Ik kan jou inspireren weer creatief te zijn. Ik geniet ervan om te zien hoe je met die ontdekkingen je leven als nieuw ervaart: meer in staat om te genieten, meer bewust en meer zelfvertrouwen. Het mooie van mijn vak is dat ik mensen écht mag ontmoeten. Het geeft me energie en maakt me dankbaar. Zoals dit filmpje is, zo wil ik leven: het verschil.

Ga het avontuur aan!

Carla Leutscher
Carla LeutscherInspirator
Ga het avontuur met mij aan en ontdek je natuurlijke vermogens!

Enkele favoriete projecten

  • Mensen die mooie dingen kunnen maken, geniet ik enorm van
  • ik hou ervan in de natuur te zijn
  • hoe andere culturen leven ontdek ik graag, vaak is het leerzaam

Bij KLM heb ik een flink aantal Talent Inspiratiemetingen mogen doen. Daar was ik verrast hoeveel talent er bij KLM werkt. Er is veel innovativiteit aanwezig en door elkaar echte complimenten te geven kan talent nog beter benut worden.

Ik heb een burnout begeleiding mogen doen, die het echt helemaal niet meer zag zitten. Zij heeft een studie opgepakt op hoge leeftijd en is alsnog haar loopbaan veel meer gaan sturen. Daarvoor volgde zij steeds wat er gevraagd werd en rolde ze van het ene in het andere. Ze heeft geleerd dat ze zelf invloed uit kan oefenen op wat zij zelf wil. Dit geeft haar zoveel energie dat ze na ons traject wel 10 jaar jonger is geworden. Wat heb ik hier van genoten!

Allerlei plannen heb ik om mijn bedrijf uit te breiden met meer activiteiten. Ik experimenteer graag en merk hoe je prima iemand met skypecoaching kan begeleiden. Wordt vervolgd!
Leren is een hobby van mij. Gelukkig maar want zo blijf ik veranderen. Dat is toch iets waar ik anderen ook voor inspireer om te veranderen en nieuwe dingen te leren. Na een Body&Mind Language opleiding verdiep ik mij nu in familie opstellingen. Je lichaam weet de antwoorden soms beter dan je hoofd. Alleen je bent het soms even vergeten.

Ben jij benieuwd wat Carla Leutscher voor jou kan betekenen? Bel voor een afspraak of neem contact op met Psycholoog 4-inspiration Carla Leutscher,

Contact
Contact
Wie naar buiten kijkt, droomt.
Wie naar binnen kijkt, ontwaakt.
Carl Gustav Jung

Klant vertelt

“Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen.”
Tania
“Het was voor mij een drempel om naar een psycholoog te stappen. Geheel op mijn gevoel heb ik Carla Leutscher uitgekozen. Dat bleek een schot in de roos en een goede eerste stap in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Bij Carla heb ik in een prettige omgeving inzicht gekregen in mijn talenten, en handvatten voor het uiten van mijn emoties en communicatie met mijn omgeving. Bedankt!”
Irma
“It’s a great experience how quick people are capable to look to themselves who they really are and what latent capabilities they have. It’s sure you get more than you’ve paid for. I recommend therefor Carla very strongly to others.”
Roel Fiolet, KLM
“Ik heb Carla Leutscher als zeer betrokken en scherp ervaren. Zij leest mensen goed en weet door de juiste vragen te stellen zaken in beweging te krijgen. Daardoor ben ik bewuster na gaan denken en ook anders gaan handelen. Bewuster in de positieve zin; het leven is mooi maar dat moet je wel zien. En zij maakt het vanzelfsprekend dat je daarvoor wat moet doen en dat is een uitstekende aansporing om te veranderen. Haar betrokkenheid is groot en dat geeft veel vertrouwen. Daardoor ontstaat ruimte om te veranderen dingen anders te gaan zien. Carla heeft oprecht interesse in de mens tegenover haar en dat schept de band die nodig is om tot het niveau te komen waar gesprekken tot inzicht en verandering leiden. Ik heb heel veel gehad aan onze gesprekken en kijk er met plezier op terug en dat is voor het grootste deel jouw verdienste. Dankjewel!”
Harry
“Carla Leutscher combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar werk heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt heel soepel in op je vragen en behoeften.”
Nynke, Coach