Talententest Reflact®

Loopbaancoach: wat kan ik? wat wil ik?


Deze unieke talententest maakt jouw natuurlijke vermogens zichtbaar. Je ontdekt verborgen talenten en je herkent voortaan blinde vlekken. Voortaan benut jij de talenten en natuurlijke vermogens die werkelijk bij jouw passen. Je leert hoe je makkelijker kan samenwerken met anderen. Wat kan ik en wat wil ik? Je krijg vlot zelfkennis: wie ben ik.
Kortom je krijgt opvallend snel een bewustzijnsupdate en een natuurlijke richting voor persoonlijke ontwikkeling, zowel voor jezelf als voor je relaties.

Reactie na talententest

“Ik wist niet goed wat ik kon verwachten van een talentenmeting. Maar in het gesprek merkte ik dat we snel naar de essentie gingen. Het was confronterend, maar we hebben ook plezier gehad samen. Echt heel leerzaam.”

Niet alles wat je goed kan, is ook je talent!

Reflact® Analysis Competence Tool is een talententest die jouw talenten en verborgen groei zichtbaar maakt. Hierna ga je bewust sturing geven aan jouw talenten. Je maakt makkelijker betere keuzes voor werk en opleiding. Het is veel meer dan een persoonlijkheidstest, het is gericht op een zinvolle persoonlijke ontwikkeling. Wie ben ik van nature en wat wil ik nu echt wordt helder. Wat past bij mijn natuur?

Reactie klant: “Ik heb net elders een dag testen achter de rug met rollenspel, eindeloze vragenlijsten en een gesprek met een psycholoog. Jij stelt direct vragen over slotconclusies van dit gerenommeerde bureau. Je verrast me.” Aafke

Focus op wat je goed kan en er ontstaat flow. Alleen niet alles wat je goed kan, is je talent. Soms krijg je er geen energie van.
ACT Talentenmeting Talententest

Aangeleerde kwaliteiten vervormen eerder onder druk

Wat je aangeleerd hebt, zet je automatisch in. Aangeleerde kwaliteiten en natuurlijke talenten worden helder in een meting. Deze aangeleerde kwaliteiten vervormen eerder als je stress ervaart. Het past eigenlijk niet bij je natuur. Je krijgt er niet altijd de energie van die je verwacht. Confronterend, want je kan het immers goed? Ja zeker … maar wel goed om voortaan bewust je kwaliteiten en energie in te zetten. En verrassend genoeg kunnen we met aangeleerde kwaliteiten ook echt prestaties neerzetten. Maar je wordt er wel moe van.

Hoe werkt de Reflact® Talententest?

Je kiest kwaliteiten (competenties) en beelden die bij je passen. Daarna start een dialoog en gaan we dieper in op waar jij tegen aanloopt. Je zal ervaren dat het opvallend snel en efficiënt gaat. Je krijgt veel informatie mee voor een zinvolle persoonlijke ontwikkeling en na afloop kan je kiezen voor een rapport. De meeste mensen horen zoveel nieuwe informatie, dat ze het graag nog een keer willen lezen.

Wil jij je verborgen talenten ontdekken of wil je?

  • meer uit jezelf halen?
  • wat kan ik? wat past bij mij?
  • een goed passende keuze maken voor een opleiding of volgende stap in je werk?
  • richting geven aan jouw natuurlijke mogelijkheden en je talenten?
  • beter samenwerken zowel thuis als op je werk?
  • jouw eigen unieke bijdrage beter leren kennen?
  • meer jezelf zijn?
  • bewust en goed met je energie omgaan?
  • preventie: overspannen zijn en burn out voorkomen?
  • meer flow, overvloed, zelfvertrouwen, passie en geluk?

Online talententest

Deze talentenmeting kan je ook online met mij samen doen. We gebruiken beeldbellen voor een zinvolle dialoog.

Reflact® geeft je in heel korte tijd een diep inzicht in jezelf. De meting ondersteunt je te zijn wie je bent. Lees meer over mijn  positieve HBM werkwijze die ik hanteer.

Geen truc maar duurzaam

De Reflact talententest is gericht op duurzame verandering. Je leert geen truc, je gaat leren wat werkelijk bij je past. Je ervaart dat dit zo eigen is, als een jasje past, dat je dit niet meer vergeet. Als je doet wat van nature bij je past, is flow, geluk en resultaat een logisch gevolg. Je gaat zijn wie je van binnenuit bent.

Tot slot maakt deze talent analyse jouw blinde vlekken helder. Daar waar je beter kunt gaan samenwerken met anderen. Dat geeft rust. Je zal mogelijk minder eigenwijs zijn. Je herkent bovendien hoe je je anders kan gedragen in relaties, zodat jij meer harmonie en plezier ervaart.

Energie in balans met Reflact talententest

Met deze talentenmeting leer je snel en goed hoe je jouw energie het beste kan inzetten. Je ontwikkelt en benut met name dát wat van nature bij je past. Een nieuwe energiebalans ontdekt je. Wat vind je leuk en wat past werkelijk bij je?  En juist dat ga je verder ontwikkelen. Je ervaart minder stress, omdat je niet meer automatisch reageert.  Lees er meer over in Alles is energie.

Lees hoe onzekerheid hoe je kan leiden naar je verborgen talenten in mijn blog.

Studentencoach

Carla is éen van de personal coaches van Utiles studentencoaching om jonge ondernemers in hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en om goede studiekeuzes te maken. Bovendien is zij al 15 jaar gecertificeerd en zij wordt jaarlijks getoetst. Zij is een zeer ervaren HBM Coach en analytisch therapeut voor deze Reflact talententest (voorheen ACT).

Benieuwd naar jezelf snel diepgaand beter leren kennen door deze talentenmeting? Neem direct contact op met Carla Leutscher.

“Als angst op de deur klopt, doet vertrouwen open”

Klant vertelt

"It's a great experience how quick people are capable to look to themselves who they really are and what latent capabilities they have. It's sure you get more than you've paid for. I recommend therefor Carla very strongly to others."

Roel Fiolet, KLM Director Information Management P&O
"Carla heeft gezorgd dat ik beter in balans ben; ik ben meer bewust van mijn energie, ben minder onzeker en heb veel minder het gevoel dat ik niet goed genoeg ben. Dit door net een andere invalshoek te belichten, een goede vraag te stellen of ‘gewoon’ te luisteren; het werkt! Ook de talentenmeting gaf mij inzichten en aanknopingspunten voor (toekomstige) keuzes en mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen. Carla, je bent een heel prettig iemand waar je je direct bij op je gemak voelt. Ik gun iedereen iemand zoals Carla; de eerste stap is vaak een beetje (of heel erg) eng, maar je krijgt er veel voor terug…"

Roos, 25 jaar

“Na dertig jaar te zijn vastgeroest in gewoontes en geen carriere mogelijkheid kunnen benutten, ben ik op het moment in een carriere boost gekomen onder begeleiding van Carla. Mijn interactie met mensen is 100 % verbeterd en nu kan ik mijn ervaring daadwerkelijk ook gebruiken om verder te groeien in mijn werk.”

Francine, 54 jaar , Financieel Specialist
"Graag wil ik je bedanken.
Waarvoor? Voor het in mij naar boven halen van kracht, blijheid en andere talenten. Ze zaten diep verstopt en proberen dat af en toe nog weleens, maar door jouw positieve benadering leef ik een stuk bewuster en kan ik zeggen dat ik mij goed voel."
Sarah