Tarief

Tarief en duur

Een afspraak duurt een uur en kost 102,50 euro.

Dit tarief is voor inspiratie, coaching, counseling en therapie sessies. Je kunt gebruik maken van de service een sessie anderhalf uur te laten duren en dan is het 145 euro. Soms willen klanten die wat verder weg wonen deze optie benutten.  

De ACT®talententest en relatie-APK hebben een andere prijs, omdat ik hiervoor gecertificeerd ben en supervisies/ opleidingen blijf volgen. Je bespaart hiermee een flink aantal sessies. Je leert jezelf in korte tijd beter kennen: wie ben ik, wat kan ik? Jouw eigen verborgen natuurtalent leer je kennen.  Met deze ACT richtingaanwijzer kan je meer authentiek en jezelf worden: Natuurlijk jezelf zijn.

Voor bedrijven, organisaties en ZZP-ers hanteer ik andere tarieven.

Mogelijkheden

Je kan met wat extra kosten van 5 euro ook in de avonduren een afspraak maken bij psycholoog 4-inspiration. De werklocaties zijn Amstelveen, tenzij we dit anders afspreken.  Online sessies en wandelcoaching zijn mogelijk in overleg met elkaar.

Tarief en vergoeding, stem het af met je werkgever of verzekeraar

Werkgever: Ik maak graag een offerte in overleg met jou.

Jouw zorgverzekering: Lees meer over alle voordelen en mogelijkheden op de pagina vergoeding en vind daar ook mijn tip om hierover contact te leggen met je verzekeraar.

Betaling en afzeggen

Je betaling gaat contant of direct via bankrekening NL67 KNAB 0254 9265 33 ALL4Inspiration te Amstelveen. Een afspraak afzeggen of wijzigen kan altijd. Laat het mij minimaal 48 uur (in werkdagen) van tevoren weten, omdat ik dan nog iemand anders kan inplannen. Het weekend wordt daarbij niet meegerekend dus een afspraak voor maandag dien je donderdag te annuleren. Als je dat niet doet, worden de kosten van de sessie in rekening gebracht. Je mag ook iemand anders laten komen in plaats van jezelf.

Kwaliteit en Beroepsverenigingen

Ik werk volgens de kwaliteitseisen van mijn beroepsverenigingen RBCZ, level 5 CAT (tot 31 december 2023), VIT en MyHBMCenter. Meer informatie over mijn ervaring en kwaliteiten bij de pagina opleidingen

Integriteit en privacy

Elke therapie en coaching start met wederzijds vertrouwen. Integriteit is voor mij belangrijk. Hoe ik respectvol omga met jouw gegevens kan je lezen bij Privacy. Vanaf mei 2018 is elke ondernemer bewuster geworden over uw digitale geheimhouding door de AVG wet.

Heb je een klacht over mij?

Mocht je een klacht hebben, meld het dan gerust bij mij. Dan kijken we samen of we een oplossing kunnen vinden. Als wij er samen niet uitkomen, meld je klacht dan bij mijn beroepsvereniging. Deze biedt professionele ondersteuning in de vorm van mediation om jouw klacht op te lossen. U kan dan contact opnemen met de klachtenfunctionaris van mijn beroepsvereniging.  En stel dat dit samen ook niet lukken gaat, dán kunnen we terecht bij de geschillencommissie voor complementaire en alternatieve geneeswijzen SCAG die de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (WkkGZ) uitvoert.

WIl je meer weten over tarief en vergoeding? Neem dan gerust contact op met psycholoog 4-inspiration Carla Leutscher.

Wanneer we niet meer in staat zijn een situatie te veranderen, worden we uitgedaagd onszelf te veranderen.Viktor Frankl”

Referenties

Roel Fiolet, KLM” “It’s a great experience how quick people are capable to look to themselves who they really are and what latent capabilities they have. It’s sure you get more than you’ve paid for. I recommend therefor Carla very strongly to others.”

Erik, interim manager “Carla is een professionele coach, die vanuit haar eigen leiderschap inzichten, talenten en inspiratiebronnen bij haar cliënten iets tot nieuw leven brengt. Met haar methoden en technieken legt zij vakkundig de verbinding met de leiderschapsontontwikkeling van de mensen waarmee ze werkt.”