Relatietest bij relatieproblemen

Wil je vlot een nieuwe kijk op je relatieproblemen? Willen jullie voorkomen dat jullie helemaal vastlopen met z’n tweeën? Dan is de Reflact® Relatietest iets voor jullie. Een echte APK voor je relatie.

relatietest

Onbekende drijfveren worden helder

In heel korte tijd krijg je inzicht in jezelf en de patronen die in jullie relatie zo gewoon zijn. De Reflact Relatietest maakt op unieke wijze de onderstroom van relatieproblemen zichtbaar. Gevoelens die onder de oppervlakte spelen en onbekende drijfveren, die ons maken tot wie we zijn, worden helder. Je kijkt naar elkaar met nieuwe ogen. Jij bent voortaan beter bewust wat er mis kan gaan als de druk te hoog wordt binnen je relatie. En je leert natuurlijke mogelijkheden kennen hoe het ook anders kan.

Hoe werkt de Reflact® relatietest zodat het direct de kern kan raken?

Deze relatietest werkt op basis van teksten én beelden. Je kiest uit teksten over kwaliteiten die bij je passen. Ook mag je beelden (archetypen) kiezen die bij je passen, waarmee je onbewuste gevoelens boven komen. Wat jullie gekozen hebben komt op een speciaal bord te liggen, dat meteen al inzicht geeft zodra we hierover in gesprek gaan. Wat prettig is, is dat jullie van elkaar zien hoe de ander reageert en ook hoort en gaat begrijpen waarom hij of zij zo reageert. Een relatiemeting werkt opvallend snel en het raakt vrijwel altijd direct de kern.

Inzicht in ingesleten patronen

Duidelijk wordt hoe ieder van de partners in de relatie staat en waarom hij of zij niet gelukkig is binnen die relatie. Met een Reflact® Relatietest krijg je op een unieke wijze inzicht in de onbewuste krachten die tussen jullie spelen. Je ziet de ingesleten patronen én je ziet waar de talenten en energie zitten om samen te groeien.

Je kunt je partner niet veranderen, jezelf wel

Vanuit deze nieuwe inzichten kan je op zoek gaan naar wat ieder zou kunnen veranderen om een betere relatie te krijgen. Je kunt je partner niet veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen. Als reactie op die andere energie die jij zelf in de relatie brengt, verandert je partner vanzelf mee. En als jullie beiden andere en nieuwe energie in de relatie brengen, kunnen (bijna) alle problemen opgelost worden. Wil je echt je relatie redden, dan zal je zelf ook moeten willen veranderen.

Wanneer doe je een Reflact® Relatietest?

Doe je een Reflact® Relatietest als je samen vastgelopen bent? Ja dat kan. En mensen komen ook graag bij mij om hun relatie te verdiepen, om meer zingeving te ervaren. Met een relatieAPK  en de relatiemeting kunnen jullie mogelijke problemen (die er nu nog niet zijn) voorkomen. Je kan een relatiemeting overigens ook eerst alleen doen. We overleggen onderling hoe wij dit het beste kunnen aanpakken, samen of juist ieder apart. Uiteindelijk vinden jullie er bronnen van inspiratie mee, onverwachte talenten en mogelijkheden om weer samen van jullie leven te genieten.

relatietest

Carla Leutscher is gecertificeerd en wordt sinds 2007 jaarlijks getoetst voor het werken met Reflact relatie APK als HBM Professional. Elk kwartaal volgt Carla hiervoor verplichte supervisies.

Ben jij benieuwd wat Carla Leutscher voor jullie kan betekenen? Bel voor een afspraak of neem contact op met Psycholoog 4-inspiration.

“Een doorn in de voet is moeilijk te vinden. En de doorn in het hart?

Zag iemand die, dan deed hij nooit een ander verdriet. ― Roemi”

Meer informatie over relatie ook te vinden bij teambuilding.

Klant vertelt over relatietest

“Ik ben verrast dat jij onze problemen niet eens hoefde te horen, je kon dit vanuit de relatietest aan ons terug geven. En ook onze vermogens kan je aangeven om relatieproblemen op te lossen.”

Dick “Bijzondere ervaring om mee te maken hoe Carla snel de essentie van waar wij tegen aanlopen in kaart brengt. Het heeft mij aangenaam verrast.”

Nynke, Coach  “Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar werk heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt heel soepel in op je vragen en behoeften.”