Relatietherapie

Relatietherapie in Amstelveen en Alphen: van relatieproblemen naar relatie inspiratie

“Ik ben verrast hoe snel Carla de essentie van onze problemen helder maakt en wij daarna oplossingen vinden.”
Dick

Eenzaam met zijn tweeën

Je had het je ooit zo anders voorgesteld. Jullie relatie zit in zwaar weer en je hebt al van alles geprobeerd, maar jullie lopen steeds weer vast. Het voelt eenzaam, zelfs als de ander er is. Het wérkt gewoon niet. Misschien kijk je onvoldoende naar jezelf en wijs je alleen naar het ‘gedoe’ en de tekortkomingen van de ander. Of je wacht tot de ander je geeft wat je nodig hebt. Dat is een valkuil, want zo gebeurt er niets. En je wilt juist zo graag verbetering.

Botsen en groeien

Zo’n crisis is heel normaal, elke relatie maakt deze groeibewegingen mee. De problemen horen bij het naar elkaar toe groeien. Onbewust trekken we namelijk precies die persoon aan door wie we uitgedaagd worden om onze kwetsbare kanten te ontwikkelen. En dat botst soms. Dit is een uitnodiging om hier anders mee om te leren gaan. Stoeien met je schaduw noem ik dit.

Gooi je liefde niet weg zonder relatietherapie

Veel van de problemen lossen zich in de groei van jullie relatie vanzelf op. Sommige thema’s kunnen jullie als heel lastig ervaren en in plaats van dichter bij elkaar te komen, drijven jullie verder uit elkaar. Die thema ́s zijn dan zo diep in de relatie geworteld, dat het heel moeilijk is om ze zelf op te lossen. Wil je dan nog je relatie redden en weten of je relatie levensvatbaar is, dan is het inschakelen van een specialist in relatietherapie verstandig. Bijna elk relatieprobleem is op te lossen mits jij er aan wilt werken en mits er ergens nog een klein vonkje liefde voor elkaar is.

relatietherapie Alphen

Unieke werkwijze in relatietherapie

Mijn werkwijze in de relatietherapie is uniek omdat ik met jullie ieder apart werk. Je kunt je partner niet veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen. Als jij iets verandert in jezelf, het op een nieuwe manier aanpakt en anders gaat communiceren, gaat ook je partner zich anders gedragen. De dynamiek in jullie relatie gaat veranderen. Jullie nieuwe gedrag lost alle problemen op. Iedere keer als we elkaar spreken, werken we heel gericht aan de dingen waar jij zelf tegenaan loopt. Dat is ook de tijdswinst van mijn werkwijze.

Een versnelling bij de start

Aan het begin van de relatietherapie is er eerst inzicht nodig, over hoe jij en je partner in de relatie staan en hoe problemen keer op keer kunnen ontstaan. Ik werk één op één, maar wat jullie als een goede start wel met z’n tweeën kunnen doen is de ACT Relatie Inspiratiemeting. Met deze Relatie-APK krijg je in beeld wat de ingesleten patronen zijn. Ook kom je erachter waar de talenten, mogelijkheden en energie zitten om samen te groeien. Je ziet niet alleen jezelf op een nieuwe manier, maar je kijkt ook weer met nieuwe ogen naar je partner. Met de resultaten van de Relatiemeting onderzoeken we samen wat ieder van jullie zelf kan veranderen om een betere relatie te krijgen. Het is ook mogelijk de Relatiemeting eerst ieder alleen te doen. Dit overleggen we samen.

Relatietherapie Alphen ACTrelatiemeting

Je liefde verdiepen?

Relatietherapie doe je als je radeloos bent? Nee, juist liever niet. Ook als je relatie goed is, kan je deze versterken of verwijdering voorkomen. Laat je relatie niet voortkabbelen maar verdiep je liefde. Een ACT Relatie APK meting verbetert de kwaliteit van je relatie. Je ziet jezelf en ook je partner in een nieuw daglicht. Ik inspireer je graag om jullie liefde te verdiepen.
Bij Relatietherapie in Amstelveen kom je erachter hoe een relatie APK talenten, mogelijkheden kan tonen en waar weer energie zit om samen te groeien.

Interesse in boekentips? Houd van mij van Robert Holden is één van de goede boeken. Een andere aanrader is Houd me vast van Sue Johnson (EFT relatie therapie). En van de populaire schrijfster in de Happinez Lisette t Hooft  Alchemie van de liefde

Wil je meer weten over de relatiemeting of relatietherapie? Neem gerust contact op.

Contact
Contact
“Verwonderen is een kwaliteit die je geluk bepalen kan.” ― 4-inspiration

Klant vertelt over relatietherapie in Amstelveen

“Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen.”
“Bijzondere ervaring om mee te maken hoe Carla snel de essentie van waar wij tegen aanlopen in kaart brengt. Haar werkwijze voor relatietherapie Alphen heeft mij aangenaam verrast, omdat ik nog niet eens zo veel verteld had over onze problemen in de relatie”
Dick
“Carla is een professionele coach, die vanuit haar eigen leiderschap inzichten, talenten en inspiratiebronnen bij haar cliënten iets tot nieuw leven brengt. Met haar methoden en technieken legt zij vakkundig de verbinding met de leiderschapsontontwikkeling van de mensen waarmee ze werkt.”
“Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar werk heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt heel soepel in op je vragen en behoeften.”
Nynke, Coach