Burnout psycholoog

Ontdek hoe burnout therapie met een unieke aanpak verlichting kan bieden. Een burnout, gekenmerkt door emotionele, fysieke en mentale uitputting, komt vaak geleidelijk. Als je merkt dat je je werk niet kunt loslaten, te weinig tijd neemt voor ontspanning, en overmatig piekert, kunnen dit tekenen zijn van een naderende burnout. Het is tijd om actie te ondernemen voordat het te laat is en je opgebrand raakt.

Anders dan anderen

Als ervaren burnout psycholoog help ik je bij het vinden van duurzame verandering van binnenuit. Voorkom herhaling van een burnout door met mij samen te werken aan een unieke benadering die verder gaat dan traditionele therapie. Je ontdekt en praat niet alleen nieuwe oplossingen, je ervaart deze ook. En dat maakt het duurzaam! Wacht niet langer; neem vandaag nog contact op voor een consult.

Ik begeleid je graag. Mensen met een burnout maken zulke mooie sprongen in hun groei: ze gaan veel beter vanuit hun gevoelens leven. Daarom heb ik mij in burnut en stress gespecialiseerd.

Van burnout en stress naar ontspanning en rust

Je verlangt ernaar om weer lekker in je vel te zitten. Waar is de tijd gebleven dat ik nog balans en plezier had? Het is je zomaar ontglipt en je ervaart vaak stress. Je verliest veel bij een burnout. Je zelfvertrouwen, je concentratie is zoek. Kortom je bent jezelf kwijtgeraakt.

Je hebt zelf invloed op niet overspannen raken

Bij dezelfde werkgever, in het zelfde team raakt de één wel overspannen, een ander niet. Hoe je zèlf met je werk omgaat, doet er dus toe. Dat is confronterend. Je bent niet afhankelijk van je werkgever. Vaak worden factoren buiten jezelf als oorzaak van burnout genoemd. Maar een andere baan hoeft helemaal niet de oplossing te zijn. Ander werk kan een gevolg zijn nu je bent opgebrand. Vaak heb je gekozen voor iets wat je goed kan, maar niet écht bij jou past. Maar daarover later meer. Dit maakt mijn benadering ook uniek.

Prive en werk in balans

Je gaat beter grenzen aangeven, je bent minder perfectionistisch bent en mogelijk ga je anders met verantwoordelijkheid om. Voortaan zorg je beter voor jezelf, je ervaart je eigen invloed en ontstaat er geen herhaling van een burnout. En soms gaan we samen op zoek naar diepere wonden die onder de automatische patronen liggen.

Burnoutmeting bij burnout psycholoog

Niet alles wat je goed kan, is je talent. Soms heb je jezelf iets aangeleerd. Je kan een koe leren zwemmen, maar deze zal altijd anders zwemmen dan een dolfijn. Hoe ga jij met je energie om? Doe jij wat werkelijk bij je past? Samen ontdekken we dit met een unieke burnoutmeting.

Duurzame Burnout psycholoog voorkomt herhaling van burnout

Wat zijn jouw energiegevers?

Deze burnoutmeting maakt jouw natuurlijke energiegevers helder. Wat is nu werkelijk jouw talent? En hoe gevoelig voor afwijzing ben ik? Het kan confronterend zijn je afhankelijkheid zichtbaar te maken, maar wel leerzaam.

Echte verandering

Ben jij benieuwd om je burnout klachten duurzaam aan te pakken? Dat je zelf ervaart, het is echt veranderd in mij? Voortaan luister je beter naar je lichaam. Nooit meer een burnout?

Benieuwd naar ontspanning en rust? Neem direct contact op met Carla Leutscher.

Meer lezen over stress en burnout symptomen? Lees over bewegen als remedie voor stress.

Klant vertelt over burnout psycholoog Amstelveen en Ouderkerk

“In een periode van te druk, teveel stress en algemene onbalans heeft Carla mij geholpen om weer op het goede spoor te komen. Zij combineert een feilloos inzicht in belangrijke belemmeringen met een positieve en energieke manier van coachen. Niet stil blijven staan bij wat er nu mis is, maar vasthouden aan waar je heen wilt. Samen met de Reflact-talentanalyse had ik snel scherp waar mijn kracht ligt, zonder de valkuilen over het hoofd te zien. Een mooi proces, bij een mooi mens.”

PdB, Communicatie Strateeg

"Na dertig jaar te zijn vastgeroest in gewoontes en geen carriere mogelijkheid kunnen benutten, ben ik op het moment in een carriere boost gekomen onder begeleiding van Carla. Mijn interactie met mensen is 100 % verbeterd en nu kan ik mijn ervaring daadwerkelijk ook gebruiken om verder te groeien in mijn werk."

Francine, 54 jaar , Financieel Specialist
"Carla heeft mij geholpen tijdens mijn burn-out periode. Carla is een zeer inspirerende en invoelende coach die met veel geduld en nuchterheid helpt om issues helder en grijpbaar te maken.
Ze heeft mij laten zien hoe ik tot mijn burn-out ben gekomen en ook hoe ik deze situatie in de toekomst kan voorkomen. Ik heb veel tips en handvatten mee gekregen om beter grip te krijgen en te houden op mijn leven."

"Annelieke, 43 jaar" visual merchandising manager
"Na een burnout ben ik bij Carla terecht gekomen voor o.a. mindfullness. In de tijd dat ik bij haar ben geweest heb ik geleerd de rust te bewaren op moeilijke momenten, niet de nadruk te leggen op de negatieve dingen in het leven en élke vooruitgang te vieren als een feestje. De sessies hebben mij geholpen om verder te komen en restklachten te accepteren zonder ze als eindpunt te zien. Ik heb Carla ervaren als een betrokken begeleider die haarfijn de vinger op de zere plek weet te leggen, ook als jezelf nog niet weet waar die plek zit."

Robert, IT Informatie Analist

Mijn praktijk is in Amstelveen waardoor ik ook veel werk voor de regio Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude en Aalsmeer