Klant vertelt

Referenties psycholoog 4-inspiration

Anderen overen hun ervaring en reviews met Carla Leutscher. Dit zijn enkele referenties voor psycholoog 4-inspiration:

"Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar werk heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt heel soepel in op je vragen en behoeften."

Nynke, coach
"Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen."

Tania, 36 jaar, Make-up artist
"It's a great experience how quick people are capable to look to themselves who they really are and what latent capabilities they have. It's sure you get more than you've paid for. I recommend therefor Carla very strongly to others."

Roel Fiolet, KLM Director Information Management P&O

En nog meer referenties voor psycholoog 4-inspiration

In open, gelijkwaardige dialogen worden problemen besproken en mogelijke oplossingen met praktijkvoorbeelden(!) aangedragen. Zodanig dat je jezelf BEWUST wordt van eigen handelen en daardoor gedrag en houding kunt veranderen m.a.w. zinvolle en praktischesessies. Als professioneel en prettig ervaren. Wim Hoogendijk.
Ik was best sceptisch, maar Carla heeft mij helemaal overtuigd. Na een talentmeting weet ik hoe ik mijn talenten beter in kan zetten. Ik ben blij dat ik een goede richting inga.
Mark, 24 jaar, Sales
"Na dertig jaar te zijn vastgeroest in gewoontes en geen carriere mogelijkheid kunnen benutten, ben ik op het moment in een carriere boost gekomen onder begeleiding van Carla. Mijn interactie met mensen is 100 % verbeterd en nu kan ik mijn ervaring daadwerkelijk ook gebruiken om verder te groeien in mijn werk."

Francine, 54 jaar, Financieel Specialist
"Wat mij erg geholpen heeft (ook afgelopen jaar) is dat ik nu bewust beter keuzes maak: wat geeft mij energie? Dat was toen bij jou een eye-opener en helpt me erg om aandacht voor de balans te blijven houden. Want het blijft een valkuil dat ik zo graag zo veel wil doen en van alles wel wat kan."

Marja, Staf Functionaris Communicatie
"In een periode van te druk, teveel stress en algemene onbalans heeft Carla mij geholpen om weer op het goede spoor te komen. Zij combineert een feilloos inzicht in belangrijke belemmeringen met een positieve en energieke manier van coachen. Niet stil blijven staan bij wat er nu mis is, maar vasthouden aan waar je heen wilt. Samen met de ACT-talentanalyse had ik snel scherp waar mijn kracht ligt, zonder de valkuilen over het hoofd te zien. Een mooi proces, bij een mooi mens."

PdB, Communicatie Strateeg
Ik was op zoek naar iemand die mij kon laten inzien waarom ik in bepaalde situaties niet in mijn kracht kon komen. Surfend op internet kwam ik op haar site wat me sterk aansprak.
Door haar manier van reflecteren kwam ik snel bij de kern: emoties voelen en signaleren en daar actie op ondernemen. Dit alles resulteert uiteindelijk in een bonus, wat dit ook mag zijn.
Door haar manier van vragen stellen werd het mij ook duidelijk dat elke emotie een vriend is: deze gedachte brengt veiligheid en ruimte. Carla, bedankt voor de gesprekken!

Jan, Ministerie van Infrastructuur
Ik heb Carla als een zeer betrokken, integere coach/therapeut ervaren. Ze heeft ruim voldoende vakkennis en past de veelheid aan technieken steeds verrassend en effectief toe. Ze weet in korte tijd tot de kern van het probleem door te dringen, waar ze vervolgens zorgvuldig mee aan het werk gaat. Soms zacht, soms stevig, nooit over een grens. Wat een vakvrouw dat ze het zo goed kan inschatten! Ze daagde me uit mijn schaduwen onder ogen te zien, wat ik dankzij haar humor en liefdevolle menselijkheid zowaar ook durfde. Carla had me na de intake een schatting gegeven van het aantal sessies dat ik nodig zou hebben om een heel eind op streek te komen met mijn problematiek. Ik dacht dat ze het onderschatte en er veel meer nodig zou zijn, maar ze had gelijk. In relatief weinig tijd is er veel werk verzet! Wat Carla anders dan anderen maakt is de manier waarop ze kan kijken naar haar eigen inbreng, ze zit niet in ivoren toren van wijsheid. De paar keer dat haar reactie op mij/mijn proces voor mij niet leken te kloppen bleek ze in staat te horen hoe het voor mij zat. Werkelijk te horen. Ze stelde dan of haar inbreng bij, of ze legde me uit waarom ze er anders over dacht dan ik. In theorie zou elke coach of therapeut dit moeten kunnen, maar zoals deze vrouw het kan heb ik nog niet vaak gezien. Het maakte dat ik me in alle kwetsbaarheid erg veilig voelde. Alles bij elkaar ben ik gewoon heel blij dat ik haar gevonden heb. En als ik over een tijdje verder wil met de processen, dan ga ik zeker naar haar terug.

Anna, 51 jaar, moeder
Volgens mij ben jij ook zo iemand die veel meer doet dan ze aangeeft. Je 'verkoopt' een dienst maar werkt in feite veel dieper.
Otto, 41 jaar, Sales
Carla is een goede coach geweest en heeft me geholpen mezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Ze is enorm positief en weet dat altijd bij mij over te brengen. Op basis van de Reflact methode heb ik beter inzicht in mezelf gekregen. De punten waar ik tegenaan liep hebben we door middel van visualisaties beetgepakt. Met name dit laatste heeft enorm veel toegevoegde waarde gehad doordat deze punten daadwerkelijk zichtbaar werden en middels het stellen van bepaalde vragen door Carla tijdens de visualisaties heeft ze mij inzicht gegeven in hoe ik anders tegen die punten aan kan kijken. Dat heeft me gesterkt in mezelf en mij meer bij mezelf laten zijn.

Justine
"Ik vind je als jungiaanse coach erg prettig. Dus wil ik met jou verder als expert."

Peter, 25 jaar
"Ik heb in ieder geval niet stilgezeten. Ik ben mijn gevoel blijven volgen. Wij spraken de laatste keer over mijn wens en droom om zelf ondernemer te worden en de capaciteiten die daarvoor benodigd zijn. Ik zou je op de hoogte houden. Per 1 mei jl. ben ik mijn eigen advocatenkantoor gestart. Tot nu toe bevalt het helemaal goed."

Berry van Lammeren, 40 jaar, Directeur Recht
“Dankjewel voor de Reflact Talent Inspiratie meting. Ik ben bezig mijn verborgen talenten te ontwikkelen. Dat gaat uiteraard niet vanzelf, maar ik probeer voortdurend bij de les te blijven en pak de draad op als ik dreig te ontsporen. Na jouw sessie heb ik direct mijn website afgemaakt.”
"Na een burnout ben ik bij Carla terecht gekomen voor o.a. mindfulness en een stress behandeling. In de tijd dat ik bij haar ben geweest heb ik geleerd de rust te bewaren op moeilijke momenten, niet de nadruk te leggen op de negatieve dingen in het leven en élke vooruitgang te vieren als een feestje. De sessies hebben mij geholpen om verder te komen en restklachten te accepteren zonder ze als eindpunt te zien. Ik heb Carla ervaren als een betrokken begeleider die haarfijn de vinger op de zere plek weet te leggen, ook als jezelf nog niet weet waar die plek zit."

Evelien, 58 jaar
Ik ben je enorm dankbaar voor je begeleiding van de laatste maanden. Je vond mijn belevingswereld niet gek en dat was enorm ondersteunend. Sterker nog, je hebt allerlei mechanismen in mij wakker gemaakt waarmee ik weer vooruit kan.
Dank je wel voor je wijze lessen. Voor het plezier en de balans tussen ernstigheid en lichtheid. Kortom, het was erg fijn!

Joke, 49 jaar, Chemisch Analist
Het was voor mij een drempel om naar een psycholoog te stappen. Geheel op mijn gevoel heb ik Carla uitgekozen. Dat bleek een schot in de roos en een goede eerste stap in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Bij Carla heb ik in een prettige omgeving inzicht gekregen in mijn talenten, en handvatten voor het uiten van mijn emoties en communicatie met mijn omgeving. Bedankt!

Irma, 28 jaar

“Na dertig jaar te zijn vastgeroest in gewoontes en geen carriere mogelijkheid kunnen benutten, ben ik op het moment in een carriere boost gekomen onder begeleiding van Carla. Mijn interactie met mensen is 100 % verbeterd en nu kan ik mijn ervaring daadwerkelijk ook gebruiken om verder te groeien in mijn werk.”

Francine, 54 jaar , Financieel Specialist

Nog meer referenties en reviews voor psycholoog 4-inspiration

Na een burnout ben ik bij Carla terecht gekomen voor o.a. mindfullness. In de tijd dat ik bij haar ben geweest heb ik geleerd de rust te bewaren op moeilijke momenten, niet de nadruk te leggen op de negatieve dingen in het leven en élke vooruitgang te vieren als een feestje. De sessies hebben mij geholpen om verder te komen en restklachten te accepteren zonder ze als eindpunt te zien. Ik heb Carla ervaren als een betrokken begeleider die haarfijn de vinger op de zere plek weet te leggen, ook als jezelf nog niet weet waar die plek zit.

Tom, 35 jaar, IT specialist
Carla is waarachtig een fantastisch mens. We zijn op een bijzondere manier met elkaar in contact gekomen en hoewel we elkaar te weinig zien en spreken is het iemand waar je juist veelvuldig mee in contact wilt zijn. Zij spiegelt, ze straalt en heeft heel veel mens-waardigheid waarmee zij andermans levens verrijkt.

Nathalie, Eigenaar Catering bedrijf
Ik heb Carla als zeer betrokken en scherp ervaren. Zij leest mensen goed en weet door de juiste vragen te stellen zaken in beweging te krijgen. Daardoor ben ik bewuster na gaan denken en ook anders gaan handelen. Bewuster in de positieve zin; het leven is mooi maar dat moet je wel zien. En zij maakt het vanzelfsprekend dat je daarvoor wat moet doen en dat is een uitstekende aansporing om te veranderen. Haar betrokkenheid is groot en dat geeft veel vertrouwen. Daardoor ontstaat ruimte om te veranderen dingen anders te gaan zien. Carla heeft oprecht interesse in de mens tegenover haar en dat schept de band die nodig is om tot het niveau te komen waar gesprekken tot inzicht en verandering leiden.Ik heb heel veel gehad aan onze gesprekken en kijk er met plezier op terug en dat is voor het grootste deel jouw verdienste. Dankjewel!

Harry, 51 jaar, Teamcoördinator
Soms heb je in je leven iemand nodig die je weer even op het spoor terug kan zetten, als je dat spoor even bijster bent. Een mens kan soms 'vervagen', dat gold althans voor mij.

Carla pakt heel snel de angel beet. Ze heeft mij van een aantal zaken weer bewust gemaakt, ik heb mijn patronen weer in beeld en kan er voor kiezen iets wel of niet te doen, maar dan bewust van wat bepaalde keuzes mij brengen.

Carla is ongelofelijk positief en haar blijdschap omtrent mooie veranderingen is echt. Ik heb altijd het gevoel!! gehad werkelijk gehoord te worden. Voor haar (en mij nu ook) geldt zeker het versje over lichtpuntjes:
Lichtpuntjes
Sommige zijn groot
Sommige zijn klein
Je hoeft ze niet te zoeken
Je kunt er zelf een zijn

Dank je voor het lachen.
Marjan
Het gaat nu prima met mij.
Ik laat me na de gesprekken met jou niet meer meesleuren in een neerwaartse spiraal.
Het is niet altijd even makkelijk maar ik heb de kracht ontwikkeld er weer uit te komen. Zo fijn te weten dat ik die kracht heb.
Ik ben je dankbaar voor de inzichten en af en toe mis ik de warme gesprekken met jou best wel.

Astrid, werkzaam in de Zorg
Graag wil ik je bedanken.
Waarvoor? Voor het in mij naar boven halen van kracht, blijheid en andere talenten. Ze zaten diep verstopt en proberen dat af en toe nog weleens, maar door jouw positieve benadering leef ik een stuk bewuster en kan ik zeggen dat ik mij goed voel.

Sarah, 50 jaar
Carla heeft mij geholpen tijdens mijn burn-out periode. Ze is een zeer inspirerende en invoelende coach die met veel geduld en nuchterheid helpt om issues helder en grijpbaar te maken.
Ze heeft mij laten zien hoe ik tot mijn burn-out ben gekomen en ook hoe ik deze situatie in de toekomst kan voorkomen. Ze heeft me veel tips en handvatten mee gegeven om beter grip te krijgen en te houden op mijn leven.

Annelieke, 43 jaar, Visual Merchandising Manager Asics
Carla heeft mij laten begrijpen hoe ik in elkaar zit. En dat ik me daarvoor niet hoef te schamen. Er is geen goede of foute keuze, we volgen niet allemaal hetzelfde pad en dat is oké. Ik ben wie ik ben. Carla is een geweldig en gezellig mens, ze oordeelt niet over je en probeert altijd te helpen. Ze haalt kracht in je naar boven en na een afspraak met haar voel ik me altijd beter. Dankjewel!

Nienke, eind examenleerling, 18 jaar
Carla is zonder oordeel en met positiviteit aanwezig bij kracht en verdriet. Ze weet de weg de diepte in en zorgt dat je blijft drijven in een zwembad vol tranen. Ze wijst op het licht in de duisternis en geeft concrete oefeningen voor rust en inspiratie. Ik heb veel geleerd. Dank!
A. te A.
Ik had een aantal jaren geleden een toevallige ontmoeting met Carla in de Dorpskerk te Amstelveen. Een korte sessie om kennis te maken met haar werkwijze. Dit maakte destijds enorme indruk op mij omdat zij in die 10 minuten die we hadden veel rake dingen zei.
Begin 2017, inmiddels een paar jaar later, had ik de behoefte om er achter te komen waar
mijn werkelijke passie lag waarmee ik op zoek kon gaan naar een baan.
Met Carla nog steeds in mijn gedachten, ben ik op haar website beland. Ik besloot contact met haar op te nemen en zij stelde voor om de Reflact Talent Inspiratie Meting te doen.
In korte tijd wist Carla tot de kern te komen, die volgens mij verder gaat dan dat. Carla laat je nadenken over zaken en zorgt er daardoor voor dat je anders naar jezelf gaat kijken. Je komt er achter wat je wilt, maar vooral ook wat je niet wilt. En niet alleen voor een eventuele baan maar ook voor in het leven. Ze doet dit heel betrokken op een zeer professionele manier. Na iedere sessie bleven haar woorden vaak nog lang hangen in mijn hoofd en bleken ze later ook nog eens een diepere betekenis te krijgen. Kortom, Carla inspireert!
Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen. Dank je wel.

Yvonne, 53 jaar
Carla is een zeer bevlogen, hartelijke en professionele psycholoog.
Via een referentie kwam ik bij Carla terecht; ik vroeg me af of ik wel op mijn plek zat, nadat ik voor de 2e keer in mijn carrière een conflict kreeg met mijn manager.
Na de eerste kennismaking zijn we vrijwel direct begonnen met de Reflact Talent Inspiratie meting.
De uitslagen van de test gaven veel helderheid en inzichten voor mij. Mijn natuurlijke kracht ligt in innovatie, verbinden, inspireren.
Ook kwam ik erachter waar ik niet goed in ben, waar ik als persoon niet goed mee om kan gaan.
Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ben gaan begrijpen waarom ik conflicten kreeg met mijn leidinggevende.

De stap na het inzicht is het leren om te gaan met - in mijn geval conflicten. Ik heb geleerd om situaties vanuit verschillende invalshoeken te bekijken.
Maar ook heb ik geleerd om uit te drukken wat ik wil. Want goed kunnen communiceren betekent niet altijd dat je goed bent in conflicten.

Daarnaast heb ik 2 keer een hypnose sessie gedaan, wat een hele bijzondere ervaring was.
Carla is in staat je zo op je gemak te stellen dat je dit durft te ondergaan (wat ik niet had gedacht toen ik voor de eerste keer begon).

Mede door de hulp van Carla ben ik geswitched van een carrierre bij corporate headquarters naar een praktijk waar ik eigen baas kan zijn.
Natuurlijk is dat een investering van tijd, moeite en geld - maar ik heb er alle vertrouwen in dat met de handvaten die ik geleerd heb van Carla, ik hier een succes van kan maken.

Wanneer je bij Carla begint is het goed om te weten dat ze nauwelijks tot nooit een advies geeft, wanneer ze dit wel doet is het een cadeautje.
Het cadeautje, dat liep als een rode draad door mijn traject. Nooit eerder heb ik er bij stil gestaan wat de waarde kan zijn van iemand verandering en reactie.

Als laatste pluspunt wil ik toch ook graag de locatie van Carla vermelden, het is geen suf kantoorpand, maar de praktijk zit in een mooie ruimte in een kerk midden in het stadshart van Amstelveen.

Vera van K, Personal Trainer & Health Coach
"Ik heb Carla als een zeer prettige gesprekspartner ervaren. Ze heeft mij inzichten gegeven in mijzelf en met haar deskundige advies en luisterend oor heb ik mooie stappen kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. "

Maaike
"Het is in het geven dat wij ontvangen.”             Franciscus van Assisi