Loopbaancoach

Van keuze problemen naar inspiratie.

Je komt in je leven een aantal keren op het punt dat je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan. Maar wat is nu de beste keuze? Ik begeleid je kort en efficiënt bij het maken van bewuste keuzes. Je krijgt richting mee voor een volgende stap in je ontwikkeling.

Waarom loopbaancoaching of lifecoaching?

Loopbaancoaching geeft je antwoorden op belangrijke vragen die bij je keuzes een rol spelen. Wat wil ik nu echt in mijn werk? Zal ik een opleiding volgen? Ga ik mij specialiseren of wil ik leidinggeven? Ben ik geschikt als zelfstandig ondernemer? Kortom wat past bij mij? En kan ik succesvoller worden in de samenwerking met anderen? Hoe kan ik beter samenwerken met anderen om samen succesvoller te zijn?

Of heb je het gevoel dat je niet uit jezelf haalt wat er in zit? Dat je beter uit de verf wilt komen? In gesprekken met anderen ben je te veel aan het woord en wordt je wel eens verweten dat je ‘drammerig’ bent. Of je zegt juist te weinig en wordt gevraagd om assertiever te zijn. Wil je leren hoe je effectief kan beïnvloeden?

Inspiratie met Reflact Talententest: een kick off

In één gesprek, waarbij ik gebruik maak van de Reflact®Talent Inspiratie (dialoog en talententest), ontdek je wat de talenten en kwaliteiten zijn die van nature bij je passen. Je leert ook je passies en je belemmeringen kennen. Als je doet wat van nature bij je past, kan je sneller in beweging komen en kies je een baan die beter bij je past. Je haalt meer plezier uit je werk.

Op zoek naar een goede loopbaancoach? Snel en direct to-the-point?

Niet alles wat je goed kan is je talent!

Wat de Reflact Talentenmeting uniek en helemaal anders maakt dan elke andere talentmeting is, dat je erachter komt, dat niet alles wat je goed kan je talent is. Soms kan je iets goed, maar krijg je er geen energie van. Dat kan als je jezelf iets hebt aangeleerd, dat niet van nature bij je past. Aangeleerde kwaliteiten kosten vaak energie, natuurlijke talenten geven energie en inspiratie. Voortaan weet jij wat jou energie kost en wat jou energie geeft, waardoor je andere keuzes gaat maken. Het kan confronterend zijn dat jouw kwaliteit niet geschikt is voor een bepaalde functie. Maar daarmee voorkom je wél dat je onnodig energie gaat verliezen. Met ACT herstel je de verbinding met dat wat je van nature leuk vindt.

Lees meer over het ontdekken van verborgen talenten en duurzame persoonlijke ontwikkeling met Reflact Talententest.

Individuele stress- en burnoutbegeleiding?

Bij individuele stress- en burnout begeleiding kijken we vooral naar wat jou energieverlies, spanning en innerlijke conflicten geeft, in je werk en daarbuiten. We bespreken hoe jij je energiebalans kunt herstellen, gericht leert ontspannen in lastige situaties en ook hoe je kunt terugkeren naar je werk en herhaling en terugval voorkomt. In mjn werkwijze ben ik gericht op duurzame verandering van binnenuit en meer weerbaarheid.

Loopbaancoach Amstelveen is gecertificeerd en wordt jaarlijks getoetst sinds 2008 als gCoach en HBM coach werkend met Reflact®.

Wil jij makkelijker keuzes maken voor je werk of studie? Neem voor deze unieke loopbaancoaching? direct contact op.

Loopbaancoach NIEUWS:

19 november heeft Carla Leutscher meegedaan aan Coachcafé Leiden voor studenten in samenwerking met Blik-Opener en Alumni Universiteit Leiden. Handig voor studenten die stress ervaren bij het maken van keuzes voor loopbaan of studie.

Al je dromen kunnen uitkomen als je de moed hebt ze na te streven. ” ― Walt Disney”

Referenties over loopbaancoaching in Amstelveen en Ouderkerk, Uithoorn

"It's a great experience how quick people are capable to look to themselves who they really are and what latent capabilities they have. It's sure you get more than you've paid for. I recommend therefor Carla very strongly to others."

Roel Fiolet, KLM Director Information Management P&O

“Na dertig jaar te zijn vastgeroest in gewoontes en geen carriere mogelijkheid kunnen benutten, ben ik op het moment in een carriere boost gekomen onder begeleiding van Carla. Mijn interactie met mensen is 100 % verbeterd en nu kan ik mijn ervaring daadwerkelijk ook gebruiken om verder te groeien in mijn werk.”

Francine, 54 jaar , Financieel Specialist
"Na dertig jaar te zijn vastgeroest in gewoontes en geen carriere mogelijkheid kunnen benutten, ben ik op het moment in een carriere boost gekomen onder begeleiding van Carla. Mijn interactie met mensen is 100 % verbeterd en nu kan ik mijn ervaring daadwerkelijk ook gebruiken om verder te groeien in mijn werk."

Francine, 54 jaar, Financieel Specialist
“Dankjewel voor de Reflact Talent Inspiratie meting. Ik ben bezig mijn verborgen talenten te ontwikkelen. Dat gaat uiteraard niet vanzelf, maar ik probeer voortdurend bij de les te blijven en pak de draad op als ik dreig te ontsporen. Na jouw sessie heb ik direct mijn website afgemaakt.”

Bart, 52 jaar, Tekstschrijver
"Ik heb in ieder geval niet stilgezeten. Ik ben mijn gevoel blijven volgen. Wij spraken de laatste keer over mijn wens en droom om zelf ondernemer te worden en de capaciteiten die daarvoor benodigd zijn. Ik zou je op de hoogte houden. Per 1 mei jl. ben ik mijn eigen advocatenkantoor gestart. Tot nu toe bevalt het helemaal goed."

Berry van Lammeren, 40 jaar, Directeur Recht
Ik werk voor de regio Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude en Aalsmeer