Loopbaancoach met unieke talententest

Deze unieke talententest maakt dat wat verborgen is zichtbaar. Het onbewuste wordt bewust.

Niet alles wat je goed kan, is ook je talent!

ACT® Analysis Competence Tool is een talentenmeting die jouw talenten en verborgen groei zichtbaar maakt. Hierna geef je bewust richting aan jouw talenten. Je maakt makkelijker betere keuzes voor werk en opleiding. Het is eerder een ontwikkel instrument dan een persoonlijkheidstest.

Reactie klant: “Ik heb net een dag testen achter de rug met rollenspel, eindeloze vragenlijsten en een gesprek met een psycholoog. Jij stelt direct vragen over slotconclusies van dit gerenomeerde bureau. Je verrast me.”

Focus op wat je goed kan en er ontstaat flow. Alleen niet alles wat je goed kan, is je talent. Soms krijg je er geen energie van.

ACT Talent Inspiratie

Aangeleerde kwaliteiten vervormen eerder onder druk

Zowel talenten als aangeleerde kwaliteiten worden helder in een meting. Deze aangeleerde kwaliteiten vervormen eerder als je stress ervaart. Je krijgt er niet altijd de energie van die je verwacht. Confronterend, want je kan het immers goed? Ja zeker … maar wel goed om voortaan bewust je kwaliteiten en energie in te zetten. En verrassend genoeg kunnen we met aangeleerde kwaliteiten echt mooie prestaties neerzetten. Maar je wordt er wel moe van.

Hoe werkt de ACT® Talententest?

Je kiest kwaliteiten (competenties) en beelden die bij je passen. Daarna start een dialoog en gaan we dieper in op waar jij tegen aanloopt. Je zal ervaren dat het opvallend snel en efficiënt gaat. Je krijgt veel informatie mee en na afloop kan je kiezen voor een rapport. De meeste mensen horen zoveel nieuwe informatie, dat ze het graag na willen lezen.

 

Wil jij je verborgen talenten ontdekken of wil je?

  • meer uit jezelf halen?
  • een goed passende keuze maken voor een opleiding of volgende stap in je werk?
  • richting geven aan jouw mogelijkheden en je talenten?
  • effectiever samenwerken?
  • jouw eigen unieke bijdrage beter leren kennen?
  • meer flow, overvloed, zelfvertrouwen, passie en geluk?

ACT® geeft je in heel korte tijd een diep inzicht in jezelf. ACT® Talententest ondersteunt je te zijn wie je bent.

Geen truc maar duurzaam

De ACT talententest is gericht op duurzame verandering. Je leert geen truc, je gaat leren wat werkelijk bij je past en dat voelt als zo eigen dat je dit niet meer vergeet. Als je doet wat van nature bij je past, is flow, geluk en resultaat een logisch gevolg. Je gaat zijn wie je van binnenuit bent.

Tot slot maakt de ACT® talententest jouw blinde vlekken helder. Daar waar je beter kunt gaan samenwerken met anderen. Dat geeft rust. Je herkent bovendien hoe je je anders kan gedragen in relaties met anderen zodat er meer harmonie en plezier ontstaat.

Studentencoach

Carla is éen van de personal coaches van Utiles studentencoaching om jonge ondernemers te stimuleren en goede studiekeuzes te maken. Bovendien is zij gecertificeerd en wordt jaarlijks getoetst als gCoach en ACTor voor de talententest.

Contact

Ben jij benieuwd hoe de ACT Talententest jou kan inspireren? Bel of klik op contact

Contact
Step through new doors. The majority of the time there's something fantastic on the other side.

Klant vertelt

“Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen.”
“Wat mij erg geholpen heeft (ook afgelopen jaar) is bewust zijn van: ‘wat geeft mij energie?’ Dat was toen bij jou een eye-opener en helpt me erg om aandacht voor de balans te blijven houden. Want het blijft een valkuil dat ik zo graag zo veel wil doen en van alles wel wat kan.”
“It’s a great experience how quick people are capable to look to themselves who they really are and what latent capabilities they have. It’s sure you get more than you’ve paid for. I recommend therefor Carla very strongly to others.”
“Ik was best sceptisch maar Carla heeft mij overtuigd! Door deze ACT talententest ben ik meer over mijzelf te weten gekomen en het heeft het beste in mij naar boven gebracht! “
“Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar werk heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt heel soepel in op je vragen en behoeften.”
Nynke, Coach
“Graag wil ik je bedanken.
Waarvoor? Voor het in mij naar boven halen van kracht, blijheid en andere talenten. Ze zaten diep verstopt en proberen dat af en toe nog weleens, maar door jouw positieve benadering leef ik een stuk bewuster en kan ik zeggen dat ik mij goed voel.”
Sarah, 50 jaar
Ontdek je verborgen talenten! Talententest