Vergoedingen

Je bent hier: ://Vergoedingen
Vergoedingen 2019-02-01T22:19:48+02:00

Waardering

Steeds vaker merk ik dat mensen de consulten zelf betalen.

Zij reizen soms vanuit Amersfoort, Friesland, België en zelfs Frankrijk naar mij toe. Dit is voor mij een goed teken, omdat dit betekent dat mijn sessies dit waard zijn. Mijn prijzen kan je vinden bij Tarief.
Je kan erop rekenen dat ik in mijn professionaliteit en inspiratievermogens investeer.
Overweeg zorgvuldig wat jij het waard vind om in je gezondheid en geluk te investeren.

Vergoeding, stem het af met je werkgever of verzekeraar

Jouw werkgever zorgt voor jou en betaalt: Veel werkgevers hebben speciale regelingen en studenten kunnen via studiefondsen of een Persoons Gebonden Budget kijken of het vergoed wordt. Ik kan een offerte maken voor je.

Vergoeding via Zorgverzekering: Informeer bij je verzekering welke vergoeding je krijgt. De meeste verzekeraars vergoeden mij. Als het vergoed wordt, hoef je niet je eigen risico te betalen. De consulten worden uit de aanvullende verzekering vergoed. In veel gevallen is de zorg die uit het aanvullende pakket vergoed wordt voor een volledige behandeling goedkoper. Je bespaart de eerste 5-8 sessies geld omdat je geen eigen risico hoeft te betalen. Hieronder kan je vinden of het vergoed wordt. Als je twijfelt neem dan even contact op met je zorgverzekeraar om het na te vragen. Het is makkelijk als je mijn Tip (paars en groen) hieronder gebruikt.

Mijn prijzen kan je vinden bij Tarief.

Beroepsverenigingen en kwaliteit

Jouw verzekeraar kan afspraken gemaakt hebben met mijn beroepsverenigingen JVATN en BATC en RBCZ.

Tip: Bel je verzekeraar en noem behalve jouw polisnummer ook mijn zorgverlenerscode 90-038856 en beroepsverenigingen RBCZ, JVATN en BATC.

Een overzicht

Alleen de verzekeraars binnen DSW groep en Zorg & Zekerheid worden niet vergoed. Alle andere verzekeraars met o.a. Achmea groep (met o.a. Zilveren Kruis, Menzis, etc) en ook CZ groep (waaronder oa Ohra), VGZ groep (Univé, UMC etc), Avitae Ditzo, ONVZ, Salland groep, etc. worden deels vergoed. En als het standaard niet vergoed wordt, krijgt mijn werkwijze soms coulance (vraag dit even aan mij).

analytische therapie

Toekomst

Voorlopig wandel ik graag op de brug tussen reguliere en alternatieve zorg. De huidige eisen die gesteld worden, zijn een goede vertrekbasis. Ik werk ook samen met de reguliere gezondheidszorg. Het gaat erom dat jij je weer prettig voelt.
Wat de toekomst brengt, gaan we leren. Op lange termijn is mijn doel om mijzelf los te gaan weken van de verzekeraar, want de vereiste opleidingen ervaar ik niet steeds als zinvol. Ik ben een grote voorstander van professionaliteit en opleidingen doen, maar voor mij gaat wat ik extra moet leren helaas te weinig over vernieuwing, kwaliteit en échte verandering. Als dát verandert, zal ik hoogstwaarschijnlijk wel blijven conformeren aan wat de zorgverzekeraar wil.

Wil je meer weten over tarief en vergoeding? Een afspraak maken? Bel of neem contact op met psycholoog 4-inspiration Carla Leutscher.

Contact
Contact
Wanneer we niet meer in staat zijn een situatie te veranderen, worden we uitgedaagd onszelf te veranderen.Viktor Frankl

Klant vertelt

“Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen.”
Tania
“Wat mij erg geholpen heeft (ook afgelopen jaar) is bewust zijn van: ‘wat geeft mij energie?’ Dat was toen bij jou een eye-opener en helpt me erg om aandacht voor de balans te blijven houden. Want het blijft een valkuil dat ik zo graag zo veel wil doen en van alles wel wat kan.”
Margreet
“It’s a great experience how quick people are capable to look to themselves who they really are and what latent capabilities they have. It’s sure you get more than you’ve paid for. I recommend therefor Carla very strongly to others.”
Roel Fiolet, KLM
“Carla is een professionele coach, die vanuit haar eigen leiderschap inzichten, talenten en inspiratiebronnen bij haar cliënten iets tot nieuw leven brengt. Met haar methoden en technieken legt zij vakkundig de verbinding met de leiderschapsontontwikkeling van de mensen waarmee ze werkt.”
“Carla combineert creativiteit, speelsheid en talent op een boeiende manier. Daardoor wordt de diepgang van haar werk heel toegankelijk en laagdrempelig. Ze weet je kern te raken en speelt heel soepel in op je vragen en behoeften.”
Nynke, Coach