Online therapie en e-health: psycholoog online

Loop je vast? Ik bied als online psycholoog goede online therapie en coaching aan. Via een soort skype coaching en online psychologie gesprekken kan je in een veilige omgeving je problemen aanpakken.

Ervaren psycholoog online

Ik heb goede ervaring als psycholoog online met e-health en skype psychologie. Voor klanten die in het buitenland wonen, werk ik al jarenlang op deze wijze samen. Soms geeft het juist meer beleving en ervaring, omdat je de uitwerking van gesprekken nu kan voelen in je eigen veilige huiskamer. Het biedt verrassend genoeg ook voordelen.

“Ik wist niet goed wat ik kon verwachten van online therapie, maar ik ben verrast hoe goed dit werkt. Mijn twijfels waren overbodig. Ik ben blij dat ik benieuwd was. Carla is een uitstekende online psycholoog.”
Dorien

Ben je bang voor minder diepgang? Dat blijkt niet zo te zijn. Alle antwoorden liggen in jou, ook al ervaar je dit nu niet. Ik werk als analytisch therapeut vanuit jouw binnenwereld. Hier ligt de focus op hoe nu anders. En je verlangen is óok een startpunt. Je beleeft je verandering. Duurzaam anders.

Hoe werkt E-health en online therapie?

We doen deze online therapie via beeldbellen. Met een soort Skype leggen we verbinding met elkaar. En dan is alles net als of we in één ruimte zijn. Je kan dezelfde kwaliteit en goede resultaten verwachten. Wetenschap toont aan dat online therapie en e-health dezelfde resultaten kennen. Een online behandeling is vergelijkbaar met alsof je fysiek tegen over elkaar zit.

Je kan met mail ondersteuning ontvangen. Soms krijg je wat huisopdrachten en oefeningen mee, die je aan mij kan sturen. De online therapie vergoedingen zijn hetzelfde.

Online psycholoog 4-inspiration heeft oog voor een veilige omgeving die voldoet aan AVG normen. Ik werk hierbij samen met een veilige videoverbinding. Jouw online psycholoog werkt ook in Amstelveen.

Ook wandelen hoort tot de opties.

online therapie online pscyholoog e-health

Vrijblijvend contact met je online psycholoog

Zonder extra kosten krijg je vrijblijvend een eerste gesprek. We bellen met elkaar, zodat jij je vragen kan stellen. Dat kan gewoon met een telefoon of met beeldbellen. Dan overleggen we samen wat ik voor je betekenen kan.

NIEUWS: Nu tijdens de Corona crisis verwacht ik meer werk dan ooit. Er is veel stress en angst. Relaties zullen op de proef gesteld worden. Wacht niet te lang. Een auto doen we wel regelmatig onderhoud, maar niet voor zoiets belangrijks als onszelf en onze relatie. Een online relatie APK is een goed idee. Preventief. En als je meer tijd over hebt thuis, is werken aan je eigen ontwikkeling een goed idee met een online talentenmeting.

Ben jij benieuwd wat online therapie je kan bieden? Bel voor een afspraak of neem contact op met Psycholoog 4-inspiration Carla Leutscher

Contact
Contact