Praktijkruimte te huur

Praktijkruimte te huur in Amstelveen

Wij hebben in onze praktijk in Amstelveen een prettige werkplek beschikbaar voor een nieuwe huurder. Komen jouw klanten uit de regio Amsterdam die liever vrij willen parkeren? Wil jij een coachwerkplek of praktijkruimte huren voor enkele dagen?

*** ****Op dit moment helaas niet beschikbaar. Als je een bericht stuurt, bewaar ik wel je gegevens, zodat ik contact opneem zodra er weer plek vrij komt. ***** **** ******

De te huren praktijk grenst aan een gemeenschappelijke wachtruimte met in totaal 4 praktijkruimte en disciplines. Het is een rustige buurt, goed bereikbaar met OV (loopafstand busstation Amstelveen) en gratis parkeren. Er is altijd voldoende ruimte, zowel overdag als ’s avonds. De kamers zijn licht en je kan een raam of deur open doen voor frisse lucht. Heerlijk om in de zomer met een warm briesje te kunnen werken.

De meesten van ons werken in de complementaire gezondheidszorg. We hebben nu de disciplines Ostheopathie, Hypnotherapie, Massage en Fysiotherapie. Jij bent natuurlijk ook welkom als je in een andere discipline actief bent. Leuk, zó versterken wij elkaar.

Fijne rustige werkplek huren voor therapeut en coach

Deze werkplek is geschikt voor allerlei ZZPers en ondernemers. We denken aan een voetreflexoloog of shiatsu massage, ontspanningsmassage, natuurgeneeskundig therapeut, osteopaat, orthomoleculair voedingsdeskundige, diëtiste, manueel therapeut, orthomoleculair therapeut, homeopaat, coach, natuurgeneeskundig therapeut of arts.

Neem gerust contact op


Wil je graag wat meer horen over mijn eigen werkervaring in deze ruimte? Stuur een mail naar info @ 4-inspiration.com of bel Carla Leutscher 06-40 58 44 58. Je kan mij alle vragen stellen die je belangrijk vind over deze praktijkruimte die te huur.

Praktijk huren Amstelveen en coachplek huur Amstelveen

Ik vraag mij af hoe een coach of therapeut zoeken met huur in Amstelveen? Ik overweeg wat mogelijkheden …

praktijkruimte Amstelveen
praktijkruimte te huur Amstelveen
praktijk huren regio Amsterdam
werkplek Amstelland
werkplek Amstelveen
huur coach
coachruimte Amstelveen
therapiepraktijk Amstelveen
therapiepraktijk huur Amstelveen
huur therapiepraktijk Amstelveen
huur therapeut praktijk Amstelveen
coach en therapie huur Amstelveen
ZZP werkplek Amstelveen

2 gedachten over “Praktijkruimte te huur”

Plaats een reactie