Als angst op de deur klopt, doet vertrouwen open

In vertrouwen blijven? Ben jij degene die mij hierbij helpt?

In vertrouwen gaan, wat kan dit toch lastig zijn! Ik wil zó graag blijven werken waar ik nu werk. Ik geloof erin dat het mogelijk is. Tegelijkertijd zie ik allerlei beren op de weg. “Deze plek is voor jou alleen te duur. Dat lukt je toch niet. Risico durven te nemen, nu?.” Hupsakee, heb ik net de ene beer verslagen. Plopt een nieuwe beer alweer op. Oh help, de schrik slaat toe. Het groeit als ik niet oppas.

Angst en ademhalen
De kriebels krijg ik ervan. Hè jasses. Hand op mijn buik: Adem in, adem uit. En tel hierbij tot 4, hoor ik mijzelf zeggen. Oke, ik heb iets meer rust en de vraag rijst: hoe kan ik dan in vertrouwen blijven? Hoe wordt dit een mogelijkheid? Geluk kan je creëren, daar geloof ik in. Maar dat kan ik niet alleen …

Wil jij mij helpen te vertrouwen?

Daarom wil ik je graag deze vraag stellen. Kan jij mij helpen? Ken jij iemand die je blij kan maken, wil je dit bericht dan alsjeblieft delen? Of ben jij degene die deze werkplek en praktijkruimte Amstelveen met mij wil delen?
Dit was mijn vraag een tijd geleden, wie helpt mij?

En wat gebeurde?
– Als angst op de deur klopt, doet vertrouwen open – Quote Chinese wijsgeer

werkplek Amstelveen

Ik heb een nieuwe deur opengedaan en ben verhuisd naar een nieuwe praktijkruimte in Amstelveen. Ook daar zoeken we nu een maatje.

 

praktijkruimte Amstelveen
praktijkruimte huur Amstelveen

coach huur Amstelveen

SamenSterk

Plaats een reactie